2016 nou 220V 1 ch aspectul rece fără fir control de la distanță comutator

38.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


RF fără fir control de la distanță sistemul Receptor (comutator) Tensiune de Lucru : 220V Iesire Curent : 10A Frecventa de Lucru : 315MHZ/433MZH( Frecvența poate fi personalizat) sensibilitate Receptor: : -105Db temperatura de Lucru : -10\\\\\\'C - +60\\\\\\'C cale de Ieșire : Jog .Inter-blocare .Auto-blocare tip de Cod : cod de Învățare a Comuta dimensiunea :94*46*27 mm vă rugăm să observați că aici este în set , ne-au făcut să meargă împreună înainte de a ne livra la tine , așa că don\ \ \\\\\ \ 't trebuie să aibă grijă despre ceea ce frecvență sunt ei .numai cineva care cumpara receptor sau transmițător singur ,el trebuie să aibă grijă de frecvență pentru a se potrivi . de lucru/de ieșire cale butonul: apăsați un buton este de lucru /PE. slăbiți degetul pe același buton stop/OFF .un canal comutator(receptor) nevoie de una butoane de control de la distanță (emițător ) Auto-lock: apăsați un buton pentru o dată este de lucru/PE .apăsați același buton din nou se opri/OFF .(un singur canal comutator(receptor) nevoie de una butoane de control de la distanță (emițător) Inter-blocare : apăsați un buton este de lucru/PE ,apăsați pe alt buton de oprire/OFF . ( un singur canal comutator( receptor )trebuie 2 butoane de control de la distanță (emițător ) Metoda de Învățare: Apăsați de învățare button3 de secunde, indicatorul luminos se stinge .apoi apăsați orice butoane de control de la distanță pentru a transmite semnalul . aceasta înseamnă studierea cu succes atunci când indicatorul bliț de 3 ori până când indicatorul luminos de pe.

Eliminare cod :

apăsați butonul de învățare de aproximativ 8 secunde , indicatorul transforma pe off pe on , înseamnă că informațiile pe care le păstra au fost eliminate cu succes .

Control de la distanță (emițător) de Control de la Distanță: Tensiune de lucru: DC12V Operare Curent: 30MA Frecventa de Operare: 315/ Frecvență 433MHz Distanta: 20 - 200M ( vă rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni , s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențele de semnal ). pachetul include: 1* Transmițător ( baterie include ) 1* Receptor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Frecvența 315mhz /433mhz
Numărul De Model 220V-1ch
Utilizarea Universal
Nume De Brand SECOLUL AOKE
Comunicare Wireless RF
Canal 1
Pachet No

Produse similare