200Pcs/ Lot 12*21cm Plastic Zip de Blocare Telefon Mobil Caz de Eveniment Saci Cu Hang Gaura Coajă de Telefon Mobil Ambalaje cu Fermoar Telefon Mobil

121.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Proteja telefonul mobil de cazuri de praf, umezeală, scart De ambalaje de vânzare cu amănuntul este ușor de închis și de reciclare Folosit pentru carcasa PC, husa silicon, TPU caz, unele subțiri din Piele de caz; dar nu este compatibil cu unele grele caz Material: plastic de Înaltă calitate în Afara Dimensiune: 12*21 cm, 4.7"x8.3" în Interiorul Dimensiune: 11*17,5 cm, 4.3"x6.9" Compatibil cu: Caz pentru iPhone 6S Plus 6 Plus 6S 6 5S 5 4S 4, Samsung Galaxy S6 Edge S6 S5 S4 S3 S2 Nota 4 Nota 3 Nota 2 Nota Ambalaje de vânzare cu Amănuntul numai, în Cazul în care Telefonul nu este inclus 5 Culori: Albastru, Portocaliu, Galben, Rosu, Negru

Pentru 700 de bucati, transportul Maritim Accelerate.

Transport:

1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune.

2. Vă rugăm să asigurați-vă corectă-de A adresa este introdusă înainte de check-out. Odată ce plata este finalizată, este posibil să nu fi capabil de a schimba adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Se întoarce:

1. Am pus cumpărător de satisfacție, la o prioritate de top. Dacă nu ești mulțumit de achizițiile dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire elementul preț total mai puțin de Transport maritim și de Manipulare (S&H) taxele în termen de 30 de zile de la achiziții.

2. Pentru orice Schimb, de Restituire sau de Schimb, elementul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, ambalajul si toate accesoriile sau cadouri.

3. Vă rugăm să permită până la 7 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate.

4. Transport maritim și de Manipulare (S&H) tarifele nu sunt rambursabile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.72kg (1.59lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 23cm x 13cm (5.51in x 9.06in x 5.12in)
Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Nume De Brand PABCK
Model Scrisoare
Numărul De Model 12*21 cm, 4.7"x8.3"
culoare Albastru, Portocaliu, Galben, Rosu, Negru
Ocazie Petrecere Anul Nou Chinezesc
Material Plastic

Produse similare