U-cârlig Dimensiune:26"+14"se Potrivesc Pentru Toyota Corolla(Estate&Saloon)(2007onwards)de Înaltă Calitate Ștergătoarele de Parbriz Limpiaparabrisas

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

Ochelari & Windows

Descriere produs


!!! Vă rugăm să verificați masina LHD sau RHD cu atenție înainte de a comanda. Daca masina ta este RHD de antrenare (atunci când stai în mașină, la volan este la Mana Dreapta = RHD), vă rugăm să ne anunțați, ștergătoarelor de direcție pot fi diferite. Dvs. de plată pentru comanda va trata ca pe o confirmare a informațiilor. Vă rugăm să Confirmat dimensiune atunci când plasați comanda.Vă mulțumesc!

De calitate:A+ Clasa (magazinul Nostru toate wiper este O+ clasa pls ia gratuit la comanda) ( de Remarcat:Totul despre lamelelor ștergătoarelor 3 clasa:a+ a B Note )

Pentru Toyota Corolla(Estate&Saloon)

An: 2007

Driver Dimensiune:26"(650mm)

Pasageri Dimensiune:14"(350mm)

Detalii Produs

Ștergătoarelor de descompunere hartă

Benzi Protector

procesul de fabricație și de produs coerent și flexibil

Interfață Catarama

baza este un spațiu aliaj de zinc interfață,material stabil și solid

Tot sezonul de performanță

Siguranța Curățenia Tăcere

Efect Produs

Pentru că originea și anul masinii este diferit,

ștergătoarele de stiluri și mărimi poate varia.

Vă rugăm să asigurați-vă că ați cumpărat ștergătoarele de stiluri si dimensiuni.

(1"=25,4 MM sau 25 MM)

Insallation

Packge

Ambalaj cu grad ridicat de Bule de aer coloana sac de Compania Noastra

Achiziționarea De Manuale

ÎNAINTE DE A COMANDA: 1.Mare pentru en-gros este acceptabil și prețul este negociabil, nu ezitati sa ne contactati pentru detalii. 2.Compania noastra este aproape de cea mai mare piață piese auto din China, așa că sunt foarte fericit pentru a găsi orice accesoriu sau alte produse vrei. PLATA: 1.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Acceptam Alipay. 2.Vom livra la adresa implicită în alipay, dacă nu ne informează. TRANSPORT maritim: 1.Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită. 2.Am expediat element prin EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT sau posta aeriana. 3.Transport gratuit: un. Transport gratuit în anumite țări. Vă rugăm să verificați de transport și de ambalare lista pentru detalii. b. Pentru expedierea fără probleme și rapid. Putem livra produse prin alt curier. Decizia ne este definitivă. 4.Timp de livrare o.UPS, DHL, FEDEX și TNT express shipping ia, de obicei, 3-5 zile lucrătoare depinde de țara livrate. b.EMS express shipping, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țara livrate. c. HK prin recomandată: Ca de obicei, nava în Asia, la Vest de Euro, America de Nord în jurul valorii de 7-15 zile lucratoare. Nava America de Sud, orientul Mijlociu, orientul Euro, Africa de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare. d.Se va lua 1-2 zile lucrătoare pentru livrare în China. 5.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 6.În scopul de a se asigura că primiți comanda cu mai puțin fiscal sau scutite de impozit la import, putem declara ca o valoare mai mică ca m-ai rugat. 7.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. 8.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. TERMENI: 1.Oferim garantie 6 luni. 2.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. 3.Toate produsele să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. 4.Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații. 5.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate. FEEDBACK: 1.Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback-ul activ. 3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a slove probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 59cm x 10cm x 10cm (23.23in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Lățime Produs 10cm
Mașina Numele Complet pentru Toyota Corolla(Estate&Saloon)(2007onwards)
Tip De Material cauciuc, fier si plastic
Articol Greutate 0.6kg
Toyota Model Corolla
Caracteristică Bracketless
Dimensiune 26"+14"(INCH)
adaptor Specifice
natura Parte auto
Nume De Brand RAINFUN
Corolla An 2015,2011,2014,2008,2013,2012,2009,2007,2010
Caracteristici Speciale ștergeți ploaie și apa de pe parbriz
Înălțime Element 10cm
Pentru Autovehicule Marca/Model Toyota
culoare Negru
An 2007onwards
Element De Lungime LHD, RHD
piese ștergătoarele
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Numele Modelului U-Cârlig
Naturale accesorii auto

Produse similare