Fermecător!12mm Negru South Sea Shell Pearl Brățară AAA

29.59lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul meu

Bine ati venit la magazinul meu magazin! Astfel de bunuri în imagine, este atât de surprinzător de frumusete! Dacă vă place, nu-l ratați! Pot să-ți dau cel mai mic pret ! Sperăm că veți face cumpărături fericit aici!

Clienții de servicii:

Dacă aveți orice problemă sau întrebare, vă rugăm să ne spui problema ta în timp. Și vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a da un răspuns satisfăcător.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv. După primirea feedback-ul,vom face același lucru pentru tine. Amândoi beneficiază de feedback-ul pozitiv. Multumesc mult.

Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ, înainte de a mă contacta. (a pleca de feedback negativ nu poate rezolva orice problemă). Vă rugăm să ne informați,Ne vom strădui să-și îndeplinească ofertanții satisfacție.

Politica De Returnare

Atunci când primiți element(e) de la mine, dacă aveți întrebări, vă Rugăm să mi e-mail în curând. O voi rezolva cât de curând (Full restituire sau de schimb este valabil în 60 de zile după ce plata a fost confirmată). Elementul trebuie să fie returnate în termen de 30 de Zile,o Restituire va fi dat ca Banii Înapoi

Feedback Politica

Feedback-ul este foarte important pentru mine,așa că vă rugăm să generoasă lasă-mă bine feedback-ul cât mai curând posibil, dacă vă plac articolele mele și mulțumit cu serviciul meu.Dacă nu-ți plac articolele mele și nu mulțumit cu serviciul meu,te rog spune-mi sugestia ta și ajută-mă să-mi repar greșeala. Te rog dă-mi o șansă înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

desigur ,voi lăsa un feedback pozitiv pentru draga mea,un fel de cumpărători.

contactati-ne

Vom face noastre cele mai bune pentru a păstra legătura în timpul tranzacției, dacă aveți orice întrebare cu privire la elementul din listă, vă rugăm să nu ezitați mi e-mail

Veți primi un răspuns în 24 de ore. dacă nu primim răspuns în termen de 3 zile, vă rugăm să trimiteți un mesaj de la o altă adresă de e-mail la o altă adresă de e-mail. Vom avea un weekend liber.

Vă mulțumim pentru vizionarea și noroc dacă en-gros!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Setarea Tip Penis setare
Funcția Tracker De Fitness
Compatibilitate Toate Compatibile
Material Shell
Gen Unisex
Incuietoare Tip Ușor-cârlig
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Bratari
Stil Clasic
Bratari Tip Brățări
Metale De Tip Nici unul
Numărul De Model Noi
Forma\model Luna
Tip Lanț Caseta Lanț

Produse similare