Ac lung 100buc/cutie Zhongyan Taihe Ac de Acupunctura Ac de Unică folosință

26.24lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Introducere

Beijing Zhongyantaihe Medicale Instrumente Co., Ltd. , care este aprobat de către Beijing Food and Drug Administration, este una din întreprinderi specializate care angajate în practica generală și vânzările de dispozitive medicale. Urmărește o "orientate spre oameni, primul client", ne gândim foarte de integritate de afaceri mai mult decât orice, și de a trata clienții noștri cu e treaba noastră criterii. Duce mai departe cultura Chineză, condusă de tehnologie, cu inovarea, ca suflet, supraviețuitor de calitate și de sănătate orientate spre nevoi.suntem wholeheared angajată în cercetarea și dezvoltarea de TCM echipamente sub conceptul de management al integrității.

Zhong yan tai a" mâner din metal ace de acupunctura sunt disponibile, cu tub de ghidare. Lumile cea mai buna calitate fabricate ac de acupunctura este acum mai ieftin decât alte metale se ocupe de ace de acupunctura. Chineză fabricate "zhong yan tai a" ace de acupunctura au o meritată reputație pentru calitate și ușurința de inserție. Acele sunt lustruite de trei ori și sfaturi sunt acoperite cu un strat special care permite aproape nedureroasa de inserție. Utilizarea suplimentară de înaltă rezistență la tracțiune din oțel chirurgical ac arbori produce, de asemenea, un foarte receptiv ac de acupunctura.

De Transport Maritim De Atenție, Vă Rog! Suntem internaționale vânzător din China continentală. Vă rugăm să fie pacient! Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi, vă mulțumim pentru înțelegere. Profesionale de producție, asigurarea calității, la prețuri accesibile, bine ai venit să se intereseze, tot fabrica de vânzări directe, cu nerăbdare să construirea coopereze cu tine din toată inima!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 7cm x 6cm (9.84in x 2.76in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Pachet
Nume De Brand ZHONGYAN TAIHE
Cerere Corpul
Tip De Element Masaj & Relaxare
culoare 0.35x100, 0.35x125, 0.40x100
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model Mic,Mediu,Mare

Produse similare