Universal 7" inch 1080P 170 Largă Touch Screen Dual Lens Masina Dash Cam DVR Oglinda Retrovizoare cu Camera Video Recorder 1200Mega Pixeli

247.36lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produs detalii Produs Tip: DVR Auto Interfata: AV-Out,USB2.0,Micro SD/TF OSD Limba: Chineză (Simplificată),rusă,Chineză (Tradițională),franceză,Japoneză,engleză Caracteristici Speciale: Altele,Microfon,Anti Ceata,Display Led,de Detectare a Mișcării,în Timp Real de Supraveghere,Anti-Vibrații,Interval Dinamic Larg,Ora și Data de Afișare,Cu Oglinda Retrovizoare,Anti Val de Tensiune Impact,Ciclul de Înregistrare,balansul de Alb Automat,G-senzor,Înregistrare Ciclic,Viziune de Noapte,Dual Lens Format Video: AVI Ecran Tactil: Da Video Cod: MJPG logger GPS: Nu Baterie: Built-in unghi de Vizualizare: 170° Numarul De Lentile: 2 Pixeli: 1200Mega Original Pachetului: Da Card de Memorie Necesar Reding Viteza: Clasa 10 Raport Ecran: 16:9 Rezolutie Camera: 1920x1080 Max de Memorie Externă: 32G Cadre Pe Secunda: 30 Mod de Asamblare: Oglinda Retrovizoare Dimensiunea de Afișare: 7Inches Senzor de imagine: Sony Ccd

Parametru:

Ecran dimensiune Ecran: 7.0 Inch HD Ecran Tactil

Alimentare Tip Baterie: Build-in

Intrare: 5V-1.5 a

Taxa de drum: Incarcator Auto mufa la bricheta

Lentilă aparat de fotografiat:Front Camera foto: 12.0 MP

Larg Unghi: 170 grade unghi larg

Format Video: AVI

Rezoluție Video:1920X1080P; 1280x720P

Format imagine:JPEG

Funcția:

Camera dubla Înregistrare simultan: Da

Auto Reverse vedere Parcare: Da

2 split view display simultan: Da

Recode Mute: Da

Buclă De Înregistrare Ciclu: Da

G-Senzor: Da

De Detectare A Mișcării: Da

Mai Multe Limbi:Engleză, Chineză, Rusă, Franceză, Japoneză

7.0 Inch Ecran Tactil HD:

7.0 Inch HD Ecran Tactil , calitatea video va fi mai clar atunci când redarea video. Înregistrare Video HD 1080P:

Înregistrare Video HD în modul 1080P. Obiectiv superangular de 25 mm față de lentilă aparat de fotografiat, surprinde toată acțiunea în crystal clear video HD. Video și audio sunt înregistrate automat într-o buclă fără sfârșit și salvat în cartela de memorie. Înregistra incidente de trafic, scenic de călătorie, momente neașteptate sau orice mass-media sociale demn video. Dual Lens Simultan pe dvr suport de Înregistrare:

Acest DVR Auto are două camere, care permite simultan înregistrarea video din două unghiuri diferite.Imaginea pe display va lăsa să aveți clar vedere din față și din spate-camera . Când mașina în Marșarier Treapta, masina dvr va comuta automat la camera de vizualizare a imaginii, cu locuri de parcare linie. G-senzor:

Atunci când există o problemă serioasă de coliziune sau de urgență, camera va bloca automat fișierul. Bucla De Înregistrare:

Atunci când cardul este plin,se va șterge automat fostul video și să păstreze înregistrarea tot timpul. De Detectare A Mișcării:

Când setați modul de detectare a mișcării,aparatul foto va realiza automat stea de înregistrare dacă ținta se mișcă.

Pachetul Inclus:

Dual Lens DVR Conținutul Pachetului:

1* Cutie Pachet

1* Masina dvr

1* obiectiv Spate cu cablu

1* încărcător de Mașină

1* manual de Utilizare

1.Livram toate comenzile în termen de 48 de ore de la plata terminat. Pentru ca acolo sunt mai multe produse de la depozitul nostru, astfel încât, atunci când te întâlnești cu unele produse sunt in stoc după ce plasa comanda, doar nu vă faceți griji, vă vom informa pentru prima dată. Sperăm că veți putea înțelege, multumesc, draga mea.

2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum. Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma. Noi te vom ajuta sa compania de transport maritim compensa.

1. Toată marfa va fi testați cu atenție înainte de expediere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate în 3 luni și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați. Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult. Ca aceasta ne va motiva să fac mai bine. Dacă aveți orice întrebări cu bunuri sau servicii, vă Rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vă mulțumesc în avans.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.71kg (1.57lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Dimensiunea De Afișare 7inches
Unghi De Vizualizare 170°
De Cadre Pe Secundă 30
Max De Memorie Extern 32g
Raportul Ecranului 16
Senzor De Imagine Sony CCD
Intrare 5v 1.5 a
De Viață A Bateriei 2h
GPS logger Interne
Nume De Brand FY-UU
Ecran Tactil Da
Baterie Built-in
Mod De Asamblare Oglinda Retrovizoare
Video Cod MJPG
Numărul De Lentile 2
Interfață AV-Out,USB2.0,Micro SD/TF
Format Video AVI
Taxa de drum Incarcator auto mufa la bricheta
Chipset-Ul Producătorului Alte
Tip De Element DVR auto
Caracteristici Speciale Microfon,Anti-Ceață,de Detectare a Mișcării,Display Led,în Timp Real de Supraveghere,Anti-Vibrații,Interval Dinamic Larg,Ora și Data de Afișare,Anti Val de Tensiune Impact,Ciclul de Înregistrare,balansul de Alb Automat,G-senzor,Dual Lens,rezistent la apa
Ambalaj Original Da
Rezistent la apa Da
Lentilă Aparat De Fotografiat Camera Frontală
Pixeli 1200Mega
Limba OSD Chineză (Simplificată),Franceză,Japoneză,Rusia,Engleză,Portugheză
Rezolutie Camera 1920x1080

Produse similare