Candice guo! super drăguț jucărie de pluș roz desene animate melodie ochelarilor ochii masca de fete printesa creative ziua de Crăciun cadou 1 buc

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Prețul inițial $15.6. Acum ??? Prețul inițial $11.51. Acum ??? Prețul inițial $14.83. Acum ??? Prețul inițial $9.98. Acum ??? Prețul inițial $10.98. Acum ??? Prețul inițial $20.29. Acum ??? Prețul inițial $20.38. Acum ??? Prețul inițial $16.82. Acum ??? Prețul inițial $12.98. Acum ??? Prețul inițial $10.97. Acum ???

Dragi prieteni, bine ati venit candice guo magazin

Magazinul nostru este profesionist copii magazin de jucării, puteți găsi diferite tipuri de jucării, de asemenea, de-mi poți spune nimic.

Este pentru copilul tau este bine sa alegi un magazin bun.

Aici putem garanta produse de înaltă calitate și rapid-servicii de rata.

Vă mulțumesc foarte mult!

super drăguț jucărie de pluș roz desene animate melodie ochelarilor ochii masca de fete printesa creative ziua de Crăciun cadou 1 buc

Material: pluș

Forma: melody

Culoare: roz

Dimensiune: mască de aproximativ 17*7cm

Despre dimensiunea: ca toate jucărie de pluș este făcută de persoane, va fi normal să existe un pic din diferență. Promitem să vă trimită pe cel mai bun, vă mulțumesc foarte mult Atenție: de obicei, durează aproximativ o lună pentru achizițiile dvs. pentru a ajunge la tine după ce le-am pus în e-mail. timpul foarte ocupat corespondență ori (să zicem, în termen de până la Crăciun sau alte zile speciale, se poate lua chiar un pic mai mult. Dacă aveți nevoie de unul dintre produsele noastre, dar nu pot aștepta atât de mult timp, am să vă cer să vă rugăm să se abțină de la plasarea comenzii. În timp ce sperăm, de asemenea, veți obține elementele cât mai curând posibil, nu putem controla viteza de transport. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

Impozite

1) comanda va fi declarată drept cadou și de valoare mai mică pentru a elimina și de a minimiza fiscale personalizate, și ușor de personalizat procedurii.

2) regulile sunt diferite în fiecare țară, din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a ști relus, regulamente, personalizate tradiții, practici, acte în fiecare țară, prin Urmare, nu putem oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră, dar dacă știi informațiile de impozite reguli în țara ta, spune-ne, suntem mai mult decât fericiți să-ți urmezi pas.

Transport

noi sprijinim transport gratuit prin china post air mail, de obicei, acesta va costa 15~45 de zile la țară. dar când a intrat în sezonul de vânzări, compania China post va are de-a face cu mii de pachet în fiecare zi, și personalizate va consolida supravegherea de fiecare ambalaj, vor fi mulți factori externi cauza întârziere, așa că poate va costa mai mult de 2 luni de la țară. dacă doriți să cumpere un cadou pentru o zi speciala, este bine pentru tine de a cumpăra înainte de 2~3 luni. multumesc

Rambursare

1) produsele Defecte trebuie să spun în termen de 3 zile, împreună cu fotografii de piese defecte, putem trimite unul nou pentru înlocuire, dar clientul trebuie să plătească de transport de marfă

2) dacă doriți o rambursare, doar cantitatea de marfa în sine

Feedback-ul

Dacă ești fericit cu elementele pe care le-au primit, pls da-ne un feedback pozitiv, de susținere tale este puterea de a lucra.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tip mască
Tema Melodia
Gen Unisex
Umplere PP Bumbac
Avertizare grija
Animale Melodia
Forma Melodia
Numărul De Model 20170803113
Locul de Origine China (Continentală)
Material De pluș
Nume De Brand candice guo
Tip De Element Animale
Caracteristici Moale

Produse similare