Războiul din Vietnam WW2 US Army SWAT Soldat Militar SWAT Blocuri Cifre Cărămizi Jucarii Pentru Copii, Cadouri Compatibile Cu Lego

38.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


8 buc/ set Dimensiune: aproximativ 4.5 cm Ambalare: Fara cutie originala. Ambalat in punga cu bule. Dacă doriți o cumpere în vrac, sau doriți să reglați marfă, orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, și trimite un mesaj ,vă Mulțumesc.

Culoare/Dimensiune/Miros/TextureDescription

Deoarece diferitele metode de măsurare, în mod Normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Este inofensiv, atunci când deschide un nou ambalaj, poate exista un pic de miros,Doar pune-l în ventilat așteptare pentru mai mult de 24 de ore, mirosul va dispărea.

Unele materiale(de exemplu.g.Pur natural din lemn masiv de piese) nu poate fi ușor defect;Fiecare are o textura diferențe subtile.

Dacă ai minte de mai sus-menționate, vă Rog să vă gândiți cu atenție ,Sau contactati-ne pentru mai multe informații. Garanție:

Până la 180 de zile de Garanție . Cumpara cu incredere! Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a pleca feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Noi vă va ajuta să rezolve problema. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările dumneavoastră poate avea,și va face tot posibilul pentru a rezolva problemele. Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vă rugăm să lăsați FEEDBACK-ul POZITIV, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Avertizare Nu pot mânca
Numărul De Model D71010
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Facilitate4 navy seals echipa,marine corps,German, Britanic NE rusă armata Chineză
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Feature3 militar,arma,arma,SWAT,soldat,război mondial 2,WW2,BDU,foc grele,lupta
Nume De Brand KAZI
Material Plastic
Clasificarea Montaj
Plastic Tip ABS
6 ani"> Intervalul de Vârstă 6 ani">> 6 ani
feature5 Camuflaj haina,forțele armate,CS,elicopter,snowmobil,vehicul,masina,tanc
culoare fără cutie
Caracteristică Constructii jucărie,DIY jucărie,jucărie de Învățământ,Luminează-jucărie,Model de jucărie,păpușă
feature6 aer vigoare,Truda,Forțele Speciale,vesta,masca de gaze,UDT
Tip Blocuri
Gen Unisex
feature2 Cadou de craciun,cadou de Ziua de nastere,cadouri pentru copii,jucarii pentru copii,cifre

Produse similare