Noua Versiunea Sud-coreean Pălărie de Iarnă pentru Femei Și Bărbați Chelioși Brand de Toamna Tricotate Capac din Piele eticheta CC Căști Pălării Calde 8507

19.06lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Plata:

QIWI Wallet

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție: 12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere! Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

FAQ: Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union. Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail, care este liber de transport maritim la nivel mondial . Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport. Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc! Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Stil Casual
Numărul De Model 8507
Tip De Element Chelioși & Căciuli
Model Tip Scrisoare
Nume De Brand XEONGKVI
Numele Departamentului Adult
Material Bumbac
Gen Unisex

Produse similare