Silicon De Prostata Pentru Masaj Anal Vibrator Stimulator Barbati Prostata Masaj Vibratoare Dispozitiv Electro Sex Jucării, Produse Pentru Adulți

148.33lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Silicon De Prostata Pentru Masaj Anal Vibrator Stimulator Barbati Prostata Masaj Vibratoare Dispozitiv Electro Sex Jucării, Produse Pentru Adulți

Descriere: Culoare:Negru,Aur,Rosu Dimensiuni:Aprox. Lungime:157mm/Lungime: 102mm/Diametru(Max):30 mm Greutate:Aprox.350g Medical:Medical de silicon rezistent la apa:100% rezistent la apa Caracteristici: •100% de brand nou și de înaltă calitate •Stimularea jelly butt plug este un discret, dar senzual texturate jucărie conceput pentru pură plăcere anal •vârful Rotunjit pentru intrarea ușor •plat Confortabil bază pentru ușor de purtare •Ferm dar flexibil •Mare pentru bărbați Pachetul include: 1 * Prostata Masaj Observație: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Elementul măsurat de mână, ar putea fi de 1-2cm diferite, vă mulțumim pentru înțelegere!

Toate cardurile de credit majore, cum ar fi Visa, Mastercard, Maestro sunt accetped prin sigure procesor ESCROW.

1.Oferim transport Gratuit prin China post air parcel sub cea mai frecventă afecțiune. Dar este nevoie de aproximativ 15-40 zile lucrătoare după ce a fost postat. Uneori va fi amânată până la 41-60 zile lucrătoare din cauza vamale sau a altor probleme, cum ar fi vremea locală problemă, așa că are nevoie de suficientă răbdare să aștepte pentru colet. Și atunci când vă alegeți transportul fel, atunci credem că sunteți de acord să accepte această întârziere dacă se întâmplă.

2.Am expediat pachetul DDU, "taxe și impozite neplătite" . Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire dacă se întâmplă.

1.Noi sprijinim a reveni și de a schimba elementul politică, dar trebuie să plătească costul integral pentru transporturi (include transport, taxe vamale și de cost etc.) și să păstreze elementul în stare bună, în caz contrar, ne va păstra dreptul de a refuza restituirea și retur. Toate politica de returnare trebuie să se aplice în termen de 7 zile (la momentul de timp începe de la tine primesc articol).

Mai jos problemele nu se aplică să se întoarcă și politica de rambursare:

(1) de Culoare, dimensiune diferența probleme doar ca ceea ce am menționat;

(2) Produs cu unele daune din cauza exploatării incorecte;

(3) se Spală, folosite si uzate produse.

Orice problema inainte de a comanda, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Dar, în primul rând,vă rugăm să luați un minut pentru a citi toate informațiile furnizate aici.Dacă nu este, puteți să contactați cu noi prin trade manager sau e-mail, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv și 5 Scor DSR sunt extrem de importante pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să luați un minut pentru a lăsa feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Modul De Vibrator 30 de tipuri de Vibrații Puternice Modul
caracteristică 1 Vibratoare Jucarii Sex Anal
funcția 1 Masaj de prostata
Dimensiune Approx.157mm*102mm
Funcția 4 jucarii anale pentru bărbați
Material Silicon
Numărul De Model prostata masaj
Funcția 3 stimulator anal
Respingere A Apei 100% rezistent la apa
Caracteristică 2 Vibrator anal
funcția 2 vibrator anal plug
putere Built-in baterie cu litiu / USB Reîncărcabilă
Tip De Element Sex Anal Jucarii
potrivit adult jucarii sexuale pentru sexul cu un bărbat de produse
Nume De Brand NV JUCARII

Produse similare