Super Mici sex Masculin Centura de Castitate Adult Cușcă din Oțel Inoxidabil în formă de arc Inel de Penis Pentru Articol 32456166778 Accesorii Jucarii Sexuale

49.42lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Super Mici sex Masculin Centura de Castitate Adult Cușcă din Oțel Inoxidabil în formă de arc Inel de Penis Pentru Articol 32456166778 Accesorii Jucarii Sexuale material:otel inoxidabil Card inel: 40 mm 45 mm 50 mm vă rugăm să lăsați un mesaj pentru observații datorită Avem mare grija la ambalare fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

1. Pentru a vă asigura că primiți de la zero sau minime de impozitare, ne-am putea declara ca "jucării/cadou" cu valoare scăzută 2. Poate comanda va suporta taxe de import suplimentare. Taxe sau alte obiceiuri legate de taxa. 3. Taxe de Import, Impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. 4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. 5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. 1. Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere. 2 .Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. 3. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. 4. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
fierbinte Accesorii
Funcția cock cage
Dimensiune 3 size choose
Tip De Element de sex masculin dispozitiv de castitate
culoare inel pentru penis
Material Din oțel inoxidabil
Numărul De Model RMC-000325

Produse similare