Epocă Gotică Steampunk Curea Femei Talie Tren Corsete și Bustiers Underbust Corselet Împodobite Cu Ham de piele

42.35lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Epocă Gotică Steampunk Centura

Dimensiuni:

Lățime: 10 CM

63CM se Potrivesc 58-Talie 70cm

73CM se Potrivesc 67-91cm Talie

NOTĂ: 1. Afectate de vreme ca lumina capacitatea de fotografiere, factori, cum ar fi, sau chiar o altă rezoluție de afișare, nu va fi o anumită culoare, nu pot fi evitate. 2. Datorită măsurare diferite gesturi, dimensiunea poate varia de 1-3 cm .

Transport

1.Am expediat în întreaga lume

2.ne va fi de transport maritim în 24 de ore o dată pentru confirmată și de plată compensate.

3.Timp de livrare: UPS, DHL, FEDEX, în mod normal, durează 3-7 zile lucrătoare, EMS, în mod normal, durează 7-12 zile lucratoare.China Post Airmail și Hongkong Post Airmail ia 15-50 zile lucrătoare.

4.Ne-am face în mod normal, elementul CADOU cu o valoare scăzută pentru a vă ajuta să salva sau de a evita plata impozitelor.

Rambursare

Ne pare rău că elementul este defect, iar noi vom face față în mod activ cu astfel de incidente. De asemenea, avem nevoie de ajutorul tău.

1: în Cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2: vă rugăm să trage imaginea de elementul este defect, și apoi trimite-ne o poză prin e-mail, așa că am putut să le prezinte Director Tehnic.

3: Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate Dar, în scopul de a compensației pentru pierderea de clienți, prin evaluarea noastră, ne va oferi mai multe reduceri la urmatoarea comanda.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 5 stele feedback-ul pozitiv va fi mult mai apreciat! Ar trebui ceva care nu îndeplinesc satisfacția dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Contactati-Ne

Bine ati venit la magazinul nostru, sperăm că se bucură atunci când fac cumpărături în magazinul nostru. Scopul nostru este de la a da clientilor nostri o bună medii de cumpărături și starea de spirit, orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați, prin e-mail sau mesaj de centru. Noi oferim de la 1 la 1 client service. Să începem călătoria dumneavoastră de cumpărături.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 45cm x 20cm x 3cm (17.72in x 7.87in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Gen Femei
Dimensiune 63CM, 73CM
Numărul De Model AL0100
Stil Sexy
Compoziția Materialului piele
Nume De Brand GABERLY
Decor Buton
Tip De Element Bustiere & Corsete
Model Tip Solid
Material piele

Produse similare