Dentare Bur Bloc Titularul Stația de 60 + 10pc Cauciuc Siliconic șlefuitori de Diamante

64.55lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


1. Vânzător de încredere: Satisfactia Clientului este prioritatea noastră.

2. Produse: de Înaltă calitate,Fabrica Direct,cel mai Mic Preț .

3. Transport: Toate bunurile vor trece prin control de calitate înainte de expediere și profesional ambalate cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță, care va fi zero deteriorat în timpul de livrare

4. Dacă adăugați nostru magazin la magazin listă ,vă vom trimite un cadou gratuit, împreună cu produsele pe care le cumpara.

5. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri cumpărători,Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv, multumesc mult!!!

6. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.noi va oferi pre-vânzări și post-vânzare service tot timpul. sa te bucuri de cumparaturi!

100% de brand nou și de înaltă calitate, Un ideal 10pc set de diamant freze dentare aplicații+ Dentare de înaltă calitate din material plastic burs titular cu 60 de orificii Mari pentru metal nobil, ceramică, rășină și așa mai departe Desfășurarea buna precise procesare de înaltă calitate, viață Lungă - durabilitate este crescut de peste 10 ori mai mult oțel de mare viteză instrumente de tăiere și de peste 200 de ori mai mult decât roți în condiții de Siguranță, fiabile și ușor de utilizat Total costul de prelucrare ar putea fi redus în jos de mai multe ori cu Diametrul de 2,35 mm Granularitate Note: Extra Grosier(maro) / Grosier(gri inchis) / Mediu-Grosier(verde) / Extra Fine(galben) Dentare de înaltă calitate din material plastic burs titular cu 60 de orificii (30 CP + 20RA + 10FG)

Material: plastic

Culoare: Alb

10pc set de diamant freze dentare aplicații+ Dentare de înaltă calitate din material plastic burs titular cu 60 de orificii ( pozele noastre arată 1 set )

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
NET WT 90g
Tip De Element Albirea Dintilor
Dimensiune Small
Ingredient Dentare Bur Bloc Titular
Numărul De Model 0816

Produse similare