Handpainted Moderne abstracte oraș Panza Pictura Panza gri de Artă din new york Imagine Peisaj Cuadros Decoracion Pentru Camera de zi

96.81lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Dimensiuni:

(1 inch=2.5 cm)

Size1: 30x60cm (12x24inch)

Size2: 40x80cm (16x32inch)

Size3: 50x100cm (20x40inch)

Size4: 60x120cm (24x48inch) Atenție

Nici un Cadru,doar Panza

(pls contactati-ne dacă aveți nevoie de cadru .)

Pachetul De Măsuri

1.Laminate cu tub. 2.Laminate cu o grosime de film impermeabil.

3.Ei bine protejat de caseta

Design Unic

Fiecare pictură în ulei va fi de 100%, pictate de artist calificat în china. Fiecare opera de arta va fi original design unic, arta de perete pentru decorarea casa ta.

Rambursare Garantat

Satisfactia clientilor este cel mai important pentru noi.

Este Rambursare Garantat, dacă nu vă simțiți bine despre panza pictura in ulei pentru orice motiv, după ce primiți produsul. Puteți avea o rambursare, chiar dacă animalul dumneavoastră nu vă place pictura.

Client service

Dacă aveți orice probleme cu pictura sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți, Până când sunteți mulțumit.

Despre Noi

Suntem profesional pictate manual, pictura in ulei furnizor en-gros din china. Oferim panza imagine direct de la artist. cum ar fi moderne, pictura pe perete, abstract modular pictura, tablouri canvas peisaj, copac, perete de fotografii, artă modernă, imagine, peisaj marin tablouri canvas tablou flori, animale, pictura in ulei pe panza, girafa tablou modern abstract Africa de imagine, imagini apus de soare, răsărit de soare canvas wall art, cu animale imagini de perete, sexy nud picturi în ulei, celebrul gol panza imagine, abstract, arta panza, tradiționale Europene perete panza de artă, imagini de perete pentru camera de zi de decorare. De asemenea, orice stil de pictura este accesibil, cum ar fi realiste de pictură în ulei, natură, peisaj, tablou modern abstract pictură în ulei reproducere, pop decor de perete panza pictura, sau clasice personalizate canvas ulei de imagine. Aceste picturi sunt cele mai bune lucrari de decorare Camera de zi, camera de zi, decor Dormitor, Sufragerie, Hol, Bucatarie, Birou, Hotel, Cafenea, Bar și hol. Noi credem picturile noastre va fi un cadou unic pentru dvs. de prieteni, familie, copii ,soț și soție. Vă rugăm să nu ratați ocazia de a obține aceste perfectă picturi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 90cm x 5cm x 5cm (35.43in x 1.97in x 1.97in)
Forma dreptunghi
Tip Picturi In Ulei
Baza De Sprijin Panza
Technics Pictate Manual
Material Panza
Numărul De Model 1P240
Nume De Brand homarlt
original Da
Subiecte Peisaj
Modul cadru Neînrămate
Dimensiune (Inch) 30x60cm Nici un cadru, 40x80cm Nici un cadru, 50x100cm Nici un cadru, 60x120cm Nici un cadru
Stil Modern
Mediu Acril
Cadru No

Produse similare