Nou haine fete toamna seturi de dragoste inima pentru copii T-shirt rochie+Leggings+parte a lega copii haine sport set

30.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit pentru a vizita Bobinator Viața Bobinator Fetelor Magazin,plăcută la cumpărături!

Cele mai noi!!! Copii haine de Toamna, haine de seturi, rochii,fete Purta Copilul

Produs de VÂNZARE FIERBINTE ACUM! VĂ RUGĂM SĂ NU RATAȚI~

E elemente de verificare,astfel încât stocul va fi schimbat foarte repede, dacă nu există nici un stoc atunci când ați plătit comanda, veti primi un e-mail,Astfel încât atunci când veți plăti pentru,vă rugăm să acorde o atenție la mesaj sau la e-mail,vă mulțumesc.

Descriere : cu un design drăguț, modă, acesta va fi cel mai bun cadou pentru inima ta dulce. Și eu sunt sigur că ea/el va iubi atât de mult.

Dimensiune : 100-110-120-130-140

Imaginile de mai jos este pentru informarea ta, uneori, pentru diferite materiale, într-adevăr haine poate câteva diferenta, e accpted,dacă nu poți accepta această problemă,vă rugăm să nu-l comanda. multumesc.

1. plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii,vă Mulțumesc pentru amabilitate cooperare.

2. Vom accepta ESCROW, card de Credit, Visa,banca la Banca.

1.Ne va livra elementele în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce plata este primită

2. China post air mail nevoie de aproximativ 15-25 de zile lucrătoare pentru a ajunge,vă rugăm să fie pacient.câteva țări au nevoie de mai mult timp, dacă aveți nevoie de informații detaliate,vă rugăm să ne contactați direct.

EMS va fi luat aproximativ 8-15 zile.

DHL va fi luat aproximativ 4-7 zile lucrătoare pentru a ajunge.

În aproape același timp de livrare, avem dreptul de a alege un nou mod expres dacă este necesar.Sper că puteți înțelege.

3.Coletul va fi declarat ca cadou cu valoare mai mică pentru ușor de vămuire

4.Ne va livra la adresa implicită în Vilatudor.ro dacă nu ne informează,și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dvs.

5.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme,este responsabilitatea compania expres

1. Te rog fă-mi o favoare să vă amintiți să faceți clic primite butonul când ați primit bunurile.multumesc.E foarte important!!!,Cum să fac,vă rugăm să vezi cum urmează

2 . Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu 5 stele.Vă mulțumesc foarte mult pentru amabilitatea de ajutor

3. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca Negativ sau Neture feedback-ul ,Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de 100% satisfacție a clienților. Mulțumesc în avans. Negativ sau Neture feedback-ul nu se poate face cu orice ar fi,nu e nimic pentru tine, Nu crezi?

1.problema de calitate, de schimb în primul rând, Apoi să se întoarcă.

2.Cumpărătorul trebuie să ne e-mail în avans pentru a discuta un acord pentru schimb sau returna. în caz contrar, noi nu-l accepta

3.Cumpărătorul ar trebui să suporte costuri de transport și manipulare taxă, în timp ce elementul a revenit.De transport de marfă colecta nu este accepta

Cel mai bine atitudinea și armonioasă serviciu va fi luat de la piatră, și, de asemenea, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră. Vă doresc pace, bucurie și fericit tot timpul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 18cm (11.81in x 7.87in x 7.09in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Locul de Origine China (Continentală)
Maneca Stil Regulat
Guler O-Gât
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Îmbrăcăminte De Tip Vesta
Model Tip Solid
Numele Departamentului Copii
Copilul NE-a Dimensiune 3T, 4T, 5, 6, 7
Tip De Închidere Pulover
Material Bumbac
Tip De Element Seturi
Stil Moda
Numărul De Model QD-12
Gen Fete
Lungime maneca(cm) Plin

Produse similare