Geaca Neagra De Iarna Gotic Victorian Rochie Costum Gotic Victorian Rochie Modele

431.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Masurement:

Dimensiunea rochie face în funcție de măsurătorile dumneavoastră , vă Rugăm să ne dea măsurătorile dumneavoastră

( inch sau cm ):

Full Bust: _____ cm.

Talie: _____ cm .

Solduri: _____ cm.

înălțimea: _____ cm.

Umăr la umăr: _____ cm.

Exterior Picior(Talie la Picioare): _____ cm.

Lungime fata de Umăr Talie: _____ cm.

Statura(Umăr la Picioare în pantofi): _____ cm.

Statura(Umăr la Picioare, fără pantofi): _____ cm.

Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție!

Notificare:

1.Personalizat de servicii este oferit inclusiv dimensiunea, culoarea și părți modifica .Orice culoare si orice dimensiune de oferta poti alege din paletarul de culori, în timp ce ar putea avea nevoie de taxe suplimentare în cazul în care schimbarea este foarte special.

2.Tesatura de înaltă calitate și materiale utilizate

3.De obicei, Custom-made rochie în funcție de cantitatea de comandă are nevoie de 7-15 zile lucratoare.

Ambalaj:

Produsele noastre sunt ambalate în pungă de plastic. sau dacă aveți orice cerință specială, spune-ne, va ambalaj potrivit pentru tine amice.

ATENȚIE: Asigurați-vă că să ia măsurătorile dumneavoastră desculț, vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți nevoie de câțiva centimetri adăugat la lungime pentru a permite pentru a purta tocuri inalte.Vă rugăm să nu măsoară peste îmbrăcăminte aștepta lenjerie, vom lua în considerare.Pentru a face sigur că veți obține o potrivire perfectă rochie, este foarte recomandat pentru a furniza noi alte dimensiuni măsurători, dacă este necesar, altfel, vom estimare a face.

Transport:

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO sau FPO.

2. În general, ne va livra o rochie în 7 zile lucrătoare după ce ai finalizat plata comenzii; dacă ai făcut o comandă în China Festivaluri, sau sezon ca o lună înainte de Halloween, poate dura 5-15 zile mai mult.

3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Politica De Returnare

1. Atunci când vă cumpărați de la noi, vrem să te fac complet mulțumit. Pentru o problemă de calitate , puteți cere pentru schimb sau de restituire; vă rugăm să furnizați un motiv de a reveni și de a include cât mai multe detalii posibil, incarca fotografii care demonstrează în mod clar problema cu element (dacă este necesar).

2. Pentru problema dimensiunea , dacă dimensiunea rochie nu a ajuns în caietul de sarcini, așa cum ai ordonat, puteți alege pentru a face ajustări la un croitor local, caz în care se va rambursa croitorie costuri atâta timp cât costurile nu trebuie să depășească prețul inițial de rochie de 50%. Dacă croitorie costurile depășesc prețul inițial de rochie cu 50%, vom rambursa numai până la o sumă egală cu 50% din rochia este costul inițial.Dacă o rochie nu se potrivește cauza erori de măsurare, atunci va fi responsabil pentru toate costurile.

3. Vă rugăm să rețineți că nu putem prelucra orice produse care sunt returnate direct, fără orice informații noi înainte. Se recomandă să contactați departamentul post-vânzare de Servicii pentru Clienți înainte de a reveni un element și ei vă va oferi câteva sfaturi utile.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să ne lăsați un rating bun. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 100cm x 10cm x 10cm (39.37in x 3.94in x 3.94in)
Maneca Stil Regulat
Dimensiune XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 6XL
Talia Naturale
Decolteu Dintata
Sezon Toamna
Nume De Brand Țărancele
Material Bumbac,Lenjerie De Pat,Spandex
Model Tip Solid
Numărul De Model rochie de petrecere
Silueta Rochie De Bal
Lungime maneca(cm) Plin
Stil Vintage
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Gen Femei
Decor Dantela

Produse similare