Control de la distanță pentru Ecovacs Deebot CEN546 CR120 CR121 CEN250 CEN540 CEN546 CEN550 Robot Aspirator Piese

54.66lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Control de la distanță pentru Ecovacs Deebot CEN546 CR120 CR121 CEN250 CEN540 CEN546 CEN550 Robot Aspirator Piese Noi de brand ,dar, de asigurare a calității ! Compatibil cu modelul: Element Pentru Ecovacs Deebot CEN546 CR120 CR121 CEN250 CEN540 CEN546 CEN550 Pachet Inclusiv: 1 x Control de la Distanță ( bateria Nu este inclusă )

Garanție Și Politica De Returnare

Va garantam satisfactia de cinstit și rezonabil cumpărător. Dacă elementul este deteriorat la sosire, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare. Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit, dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorul trebuie să împărtășească o anumită cantitate.

Feedback-ul

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE".

Coletul va fi livrat în termen de 35 de zile, în cele mai multe țări . Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ.

Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Contactati-Ne

Vă rugăm să așteptați 24 de ore pentru ca ne-a răspuns, Dacă nu primi nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea cutia poștală nu este completă.

Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM,este posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți probleme de a primi e-mailurile noastre,poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta.

Apreciem dvs. de comunicare și vom încerca tot posibilul pentru a rezolva orice probleme pot exista.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la "Favorite" lista.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 15cm x 10cm (11.02in x 5.91in x 3.94in)
Tip 4 pentru Ecovacs Deebot piese
Vid Tip Piesă De Filtre
tip 2 Control De La Distanță
tip 1 robot aspirator piese
Tip Aspirator Piese
Numărul De Model pentru Ecovacs Deebot CEN546 CR120 CR121 CEN250 CEN540 CEN546 CEN550
Pachet 1buc Telecomanda
tip 3 Aspirator Piese pentru Ecovacs Deebot
Nume De Brand FGHGF

Produse similare