USB Reîncărcabilă Perete Lumina de Noapte PIR Senzor de Mișcare Activat de Lumină 3 Moduri Lampa de Perete Pentru Acasă Hol Calea Scări Dormitor

72.59lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


USB Reîncărcabilă Perete Lumina de Noapte PIR cu LED Senzor de Miscare Activat Lumini-Stick pe Oriunde Lămpi de Perete pentru Hol Calea Scari

Caracteristici: Automate de detectare: Lumina de detectare & corpul uman, simțind. Când în modul AUTO, mișcare lumina nu se va aprinde în timpul zilei sau în timp ce mediul de lumină este puternică. Se va aprinde automat atunci când lumina este slabă atunci când ești aproape 5m. Comutați PE modul, lumina va fi constant pe. Comutați la modul OPRIT, lumina se va stinge. Built-in de luminos și de economisire a energiei becuri cu LED-uri de până la 80 000 de ore durată de viață, de mediu prietenos și consum redus de energie. Timp de lucru continuu timp de până la 16h, built-in baterie reîncărcabilă 18650 baterie interior, incarcare USB, potrivit pentru PC-uri, notebook port USB. Vino cu autocolant 3m și șuruburi, instalare simplă și pot fi montate în diferite moduri. Este ideal pentru coridoare, ateliere, subsoluri, piscine interioare garaje, scări, uși, dulapuri, și alte locuri întunecate în casa ta.

NOTĂ: Această mișcare de detectare lumina nu este rezistent la apa.

Specificatii: Baterie: USB reîncărcabilă Senzor de Mișcare Lumina de Perete Tip Lampa: Mișcare Activat Lumina de Noapte Material: Aluminiu, ABS Cantitate: 1buc Element de Culoare: așa Cum se arată Putere: 1W Flux Luminos.: 20LM Senzor de Mișcare Gama:2-3M Senzorului de Unghi: 140 de grade Lumina Întârziere de Timp: Aprox. 15s de Culoare de Lumină: alb Cald / Alb Rece Timp de Încărcare: Aproximativ 6h Timp de Lucru: Aproximativ 16 ore de iluminat continuu Certificare: CE, RoHS Dimensiuni: 14.5*10.5*3.1 cm / 5.7*4.1*1.2" (L*W*H) Greutate Netă: 0.22 kg / 7.8 oz

Mode: modul AUTO: mișcare lumina nu se va aprinde în timpul zilei sau în timp ce lumina este puternică. Se va aprinde în timp ce lumina este slabă și ești 10ft aproape și ultima pentru aproximativ 15s după ce de mers pe jos mai mult de 3m. ÎN mod Constant, în modul OPRIT: dezactivați.

Pachetul Inclus:

1*Mișcare Activat Lumina De Noapte

1*Magnetic placa cu autocolant 3M

1*placă de Fier cu autocolant 3M

1*cablu USB

1*manual de utilizare engleză

****Plată****

Acceptam Alipay, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

***Transport***

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 25-55 de zile pentru a ajunge ( uneori, va întârzia la 60-90 de zile )

5.De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

***Rambursare***

1.Dacă nu ați primit elementul și această situație durează de la 60 la zi, vă rugăm să ne contactați. O RAMBURSARE COMPLETĂ, vor fi emise la tine cu NICI o SCUZĂ.

2.Nu vrem să vă dau un rău experiență de cumpărare chiar și atunci când de transport maritim este în afara controlului nostru.

3.Ne exprimam speranta puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și Detaliată Vânzător Rating, dacă vă place și să aprecieze nostru de servicii pentru clienți. Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră și de cooperare.

4.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul NEGATIV, sau ridicarea de orice DISPUTE de la Vilatudor.ro. Va garantam pentru a vă rezolva problemele într-un mod veți fi mulțumit !

***Feedback-ul***

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.295kg (0.65lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Tip lumina de noapte
Este Nevoie De Baterii Da
Utilizare De urgență
Nume De Brand GreenVishine
Este De Becuri Incluse No
Putere 0-5W
Corpul Material ABS
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Forma dreptunghi
Tip Baterie Litiu-Ion
Numărul De Model HS-NL719
Tensiune 4V
Generarea De Energie Mișcare
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tip De Element Luminile De Noapte
certificare CE,RoHS,CCC
Este Baterii Incluse No

Produse similare