En-gros de 6 buc coliere lucrate manual din sticlă de Murano Sticla Lampwork Mixte Colorate Rafinat steaua de mare Farmece Pandantive Cablu Coliere FIERBINTE

30.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Material: Sticla si matase cabluri

2.Cantitate:6 buc

3.Dimensiune: 41*33 mm,gaura dimensiune:4*5 mm lant:42+5 cm

4.Culoare:uite poza

5.Forma:Uite poza

6.Tip: En-Gros

7.Stare: Brand New

Notă: Poate poza culoare au un pic diferit de către diferiți Monitor de calculator, sper că puteți înțelege. Imaginea arată doar unele dintre probe,ai mai primit diferite stiluri de la comanda. Plată: Să-ți aperi interesele, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el. Transport maritim: 1. În mod normal, vom livra comenzile în termen de 48 de ore de la confirmarea și verificarea informațiilor de plată. 2. Timp de urmărire: după ce ne trimite bunurile dumneavoastră, uneori, sistemul de urmărire a actualiza informațiile încet , nu vă faceți griji, trebuie doar să așteptați pentru mai multe zile și verificați. Dacă aveți o problemă în urmărire sau de produse, vă rugăm să nu deschideți litigiu, și să contactați cu noi , ne va ajuta să rezolve problema cat mai repede posibil.

3. Timp de livrare:

Economy Int ' l Shipping-în General,aproximativ 1-3 săptămâni în ASIA,la Vest de Euro,America de Nord.

- În general,aproximativ 22-39 zile de la RU,America de Sud,orientul mijlociu,orientul Euro.

Int ' l Exprime , durează aproximativ 3-8 zile lucratoare ajunge.

În mod normal,ne-transport gratuit prin Int ' l Exprime în valoare de mai mult de US$135.00

timpul de livrare depinde de posta, nu putem controla, Uneori timp de livrare nevoie de mai mult de 40 de zile, dacă nu se poate aștepta pls nu comanda, vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Metoda de transport: transport maritim de economie post-default pentru o valoare mai mică decât NE$6.00. transport prin Poștă pentru valoarea mai sus decât NOI$6.00. 5.Articolul dvs. va fi profesional dotat cu atenție după inspecție. Toate element ar trebui să fie livrate la Vilatudor.ro verificat adresa. Pentru a reduce costul pentru cumpărătorii noștri, toate elementele vor fi marcate ca cadou și o valoare scăzută pentru a fi calificat pentru gratuit de impozite și taxe. 6.Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt INCLUSE în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (6 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.19kg (0.42lb.)
Dimensiune 41*33mm
lanț 42+5 CM
Nume De Brand QianBei
Metale De Tip Sticla
Material Sticla
Fine sau de Moda Moda
Pandantive De Tip Cerc
Forma Animale
Stil Drăguț/Romantic
culoare amestecat
Tip De Element Pandantive
Forma\model Animale
ocazie de partid și de cadou
Gen Femei
DIMENSIUNEA găurii 4*5mm
Numărul De Model necl0010

Produse similare