PH-ul solului Umiditate Metru Tester Timp de Calitate a Apei Plantele Hidroponice Analizor

114.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate, Acest dual meter oferă rapid, simplu, ușor și precis metoda de a măsura atât pH-ul și nivelul de umiditate din diferite tipuri de sol. Solului pH-ul joacă un rol imens în cât de bine plantele pot crește și în producția de culturi de calitate. Prin testarea solului, determina starea acesteia, astfel încât să puteți ajusta în mod mai eficient și din punct de vedere economic pentru a obține rezultate optime.

Plantele au nevoie de a corecta nivelul pH-ului care controlează cât de bine se utiliza substante nutritive disponibile în sol. Schimbări în pH-ul solului, afectează în mod semnificativ disponibilitatea de substanțe nutritive pentru culturi.

Acesta măsoară valori ale pH-ului de la 3 la 8 indice de aciditate și alcalinitate în timp ce nivelul de umiditate măsuri de la 1 la 8, indicând uscat sau umed al solului. Include un îndemână de îngrijire a plantelor de listare pe lista de preferințe pentru cultivarea de legume frumoase, flori și arbuști, copaci, buruieni și fructe. Utilizare în interior pentru plante de ghiveci prea! Caracteristici Speciale:

Fiabile și durabile

Apă-dovada electrod metalic

Rapid și precis

Măsurarea pH-ului si umezeala valoarea de diferite tipuri de sol

A trecut stricte standarde de calitate și siguranță

Mare pentru rapid pH-ul & umiditate de referință de viță de vie, livezi, teren produce, nurser plantat, întreținere gazon, gradini, plantat Caietul de sarcini:

Gama de măsurare:3-8 pH,Umiditate 1-8

Rezoluție: ±0.2 pH

Precizie: ±0.2 pH-ului (Potrivit pentru teren agricol și clasă experimente)

Temperatura De Operare: 5~50°C (41~122°F)

Dimensiune: app.41.5cmx4.8cm/16.3"x1.9"

Note: valoarea pH-ului Solului este un factor foarte important pentru calitatea de culturi. Cele mai multe dintre culturi nu poate supraviețui prea acid sau prea alcalin, sol. Obține dreptul de a pH-ului pentru cultură este foarte important C olor: Ca imagini arată Cantitate:1 buc Nota: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Pachetul include: 1 x pH-ul Solului și de Umiditate Metru

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 39cm x 29cm x 19cm (15.35in x 11.42in x 7.48in)
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Nume De Brand Shanwen
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
Numărul De Model 31215
Tip Display Analog

Produse similare