Tactic Mănuși Deget și Jumătate Mens Mecanic Mănuși Navy Seals Delta Force SWAT Militare Mănuși de Airsoft Ciclism Mănuși de Luptă

49.17lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Mens Mecanic Tactice CS Mănuși Navy Seals Delta Force Fitness Militare Mănuși SWAT Militar de Luptă Mănuși Antiderapante Deget și Jumătate

Stimate client , bine ati venit la magazinul nostru , există diverse produse de calitate in magazinul nostru , credem că veți găsi-ți place ! dacă aveți probleme , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta ! Vă mulțumesc ! Doresc cel mai bun pentru tine si familia ta

100% De Brand Nou.

Folosind telescopic material

Usor de purtat

Permeabilitate buna

Mănuși pentru ciclism motocicleta ciclism biciclete de fitness, drumetii, vanatoare, alpinism, camping ,CS și așa mai departe

1. Acceptam Alipay.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă ai orice problemă cu privire la plată, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi sau Vilatudor.ro pentru a cere ajutor. Multumesc.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 bussiness zile ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

2. Dacă alegeți express de livrare, vă rugăm să selectați ușor de vămuire expres pentru tine.

3. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

4. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt cumpărător\\ \ 's de responsabilitate.

5. Dacă doriți să obțineți produsele mai repede, oferim Expres de FEDEX, EMS, DHL și UPS. Vă rugăm să contactați-ne pentru a obtine cel mai bun pret de Express. Multumesc.

6. Rețineți: Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.

7. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.

8. Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact .

9. Nu suntem răspunzători pentru orice TVA, taxe vamale și impozite și taxe de import care apar în Cumpărători țară. Aceste impozite și taxe variază ca pe normele din diferite țări și trebuie să fie plătite exclusiv de către cumpărător. Prețul nostru este exclusiv de toate impozitele și taxele.

1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.

3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.

4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

1. Dacă doriți să returnați produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. sau, puteți alege să aveți un înlocuitor .

1. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă noi nu\\'t konw problema

2. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat. Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca shopping-referi.

CONTACTATI-NE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bine ati venit trimite mesaj sau e-mail la noi ori de câte ori aveți quetions. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 13cm x 3cm (7.87in x 5.12in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
style2 mănuși de formare
Model Tip Solid
Numărul De Model 518EBPV
Style5 Ciclism Sport Mănuși
Sport Type1 În Aer Liber , Drumeții, Vânătoare, Alpinism, Camping
Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Dimensiune Mănuși M, L, XL
Produs tactica militara mănuși
Material Piele Sintetica,Poliester
Numele Departamentului Adult
Style3 O Jumătate De Deget
Gen Unisex
Style4 Dispozitiv Anti-Pilling, Anti-Psihiatru, Anti-Rid
Style1 Militare Tactice & Sport
Funcția Parțial reglabil
Stil Manusa Camuflaj Armata
Stil Moda
Tip De Element Mănuși & Manusi

Produse similare