ILure 0.2#-6# 10LB-100LB 4 Împletite PE Linia de Pescuit Culoare Verde Armata 4 Fir Multifilament PE Linia de Super-Puternic Japonia Material

30.00lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Infiintata in anul 2000,Suntem un profesionist fabricarea de echipamente de pescuit și deține mai mult de 15 ani de experiență în producerea de echipamente de pescuit. Ne-am angajat pentru a oferi de înaltă calitate, echipamente de pescuit, la prețuri accesibile și cele mai bune servicii pentru întreaga lume fishman. Vom accepta ESCROW(alipay), Boleto, QIWI, MoneyBookers, card de Credit, West Union, T/T. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după pa pla tă verificarea Avem doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului cald.

Transport Garantie: rambursare Completă va fi lansat sau vom aranja înlocuiți de transport maritim dacă nu ați primit pachetul în data de livrare. Garantie: Toate produsele beneficiază de 1 an gratuit de garanție.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în cazul în care elementul nu funcționează bine (costul De transport este pe cumpărători).

Dacă ai anulat comanda, site-ul va da banii înapoi în 7-10 zile lucrătoare. Dacă elementul nu este satisfăcătoare sau defecte atunci când l-ați primit, aveți 7 zile de la data primirii la schimb pentru unul nou sau pentru a obține despăgubiri. De asemenea, vă rugăm oferta valabila dovada calității de problemă. Vă rugăm să verificați coletul cu atenție atunci când îl primiți, dacă ați găsit coletul este deteriorat sau rupt, vă rugăm să refuze să semneze parcelă și să ne contactați imediat. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta clientii sa evite taxe suplimentare, dar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul odată ce pachetul a fost organizat de obiceiurile locale.

Dacă vă place noastră de bine și de serviciu, ne va fi apreciat dacă puteți să ne lăsați 5 stele feedback-ul. Și dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ, ne va servi până când sunteți mulțumit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 14cm x 5cm x 5cm (5.51in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Nume De Brand ilure
Poziția Rezervor Iaz,Râu,Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Pârâu
Forma Nivelul
Cu Scară sau Nu No
Material Împletitură De Sârmă
Linie Numărul 0.2, 0.4, 0.6, 0.8, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0
Numărul De Model 100M
Flotabilitate Caracteristice Chiuveta Linia
Cu Rigla sau Nu No
Metri 100M

Produse similare