DIY Amplificator Tub de Cartuș, cu Lux de Pere lemn placă de metal Rezerve cu Excepția Transformator Acoperă & Perne în stil European

884.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DIY Amplificator Tub de Cartuș, cu Lux lemn de par + placa de metal Nu inclusiv Transformator Huse și Perne în stil European

Aceasta este o forma unica, superba tehnologie, cu stil European tub amplificator șasiu, realizate de lux Pere lemn, plus placa de metal. Și este folosit pentru a face singur-s-a încheiat fuziunea amplificator, sau puteți folosi o fac de 2 split tub de amplificatoare.

Nu include transformator acoperă, tuburi și perne. Fotografiile de mai jos sunt doar pentru informare.

Vă rugăm să rețineți: element nevoie de rezervări și de livrare al produsului este de 12 de zile de la plata făcută.

Caietul de sarcini Material: Metal + Lux Pere lemn. Dimensiuni disponibile: 207mm X 430mm X 50mm Maxim de putere transformator dimensiuni: 135 mm X 135mm (1 buc) putere Maximă transformator dimensiuni: 100 mm X 100 mm (2 buc) Greutate: 3.5 KG Accesorii:

Comutator x 1

Buton x 1

Efect de Fotografie de Produs Finit (numai pentru informare)

1. Transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări).

2. Comenzile procesate în timp util, în termen de 3~5 zile lucrătoare după ce plata de verificare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta

6. Noi de aprovizionare 4 tipuri de servicii de transport maritim de mai jos

A. transportul Maritim Accelerate: DHL, UPS sau Fedex. Pentru mai rapid de transport maritim și de tranzactie buna, vom schimba compania de transport maritim printre ei. Timp estimat de Livrare: 3~7 zile

B. Standard de Transport maritim: EMS, eParket (NOI disponibile) sau DHL Global Mail (Germania disponibil numai) Timp Estimat de Livrare: 3~7 zile

C. Economia Transport: China Air Post Mail / Colet, Hongkong Aer Posta / Colet, Suedia Post, etc. Timp estimat de Livrare: 15~60 zile

D. Rute Speciale: rusă Speciale de Traseu, Timp Estimat de Livrare: 30~ 40days;

Australian Speciale de Traseu, Timp Estimat de Livrare: 10~ 15zile;

Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de tarife nu sunt incluse în costul de transport maritim . Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

Vom verifica element cu atenție și asigurați-vă că de calitate înainte de expediere. Dacă unele probleme neașteptate sa întâmplat, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 7 zile de la primirea produs, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii , video și alte probe de la vânzător pentru a identifica. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

1) .Cumpărătorul a ne întoarce la bunuri și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) .Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

3). Din cauza la problema taxelor, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să fie Responsabil pentru transportul de marfă și acasă.

1. Un an de Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (cu ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 27cm x 50cm x 11cm (10.63in x 19.69in x 4.33in)
Nume De Brand IWISTAO
Amplificator Tub Carcasa Da
Putere Maximă Per Canal 10W
Interne dimensiuni (W * D * H)
Dimensiuni (W * D * H)
Numărul De Model WWC-207X430X50
Greutate
Canale Carcasa Din Lemn

Produse similare