Barbati Design Sentiment Panza Ghiozdan Piept Geanta Casual Multifuncțional Arma Sling Bag de sex Masculin Anti-furt de Umăr, Crossbody Genti

48.45lei

Adauga la lista dorintelor

Bărbați Pungi

Descriere produs


Despre noi Nistova compania Noastra este un profesionist Chinez depozitare enterprise, cu mulți ani de experiență în industria și extraordinare designer de echipa de producție. Bărbați de bagaje, Magazin fabrica ca am Vilatudor.ro de sex masculin pachet de vânzare magazin în viteză vinde tong platforma, va oferi utilizatorilor din întreaga lume, cu un cost ridicat de performanță și excelent bărbați pungi de produse, prima-clasa de calitate a produsului și cele mai bune servicii pentru a crea un minunat experiență de cumpărături pentru tine.

Speciale tesatura panza, subțire, moale sag, puteți pune punga se elibereze de frumusete, cele mai incisive show. Geanta corpului de lumina, înapoi, fără presiune. Pe partea din spate de moment a îmbunătăți temperament, foarte elegant fan. Material durabil, real toate-meci, pe tot parcursul anului poate fi întors, clasic atemporal.

Livrare: comanda de plată este după succes, va vom trimite comanda dvs. în termen de 1-5 zile lucrătoare. Putem oferi (China Post Aer Înregistrat Mail) (ePacket) (e-EMS)(EMS și DHL) servicii de transport. China Post Aer Înregistrat Mail: 35-60 zile timp de tranzit, din cauza timpului necesar pentru diferite țări nu este același lucru. ePacket: 15-35 zile timp de tranzit. e-EMS: 7-20 zile timp de tranzit. EMS: 7-20 zile timp de tranzit . DHL: 3-7 zile timp de tranzit. Tarife, vom anunța darul și declare preț scăzut pentru a reduce sau de a evita taxele vamale. Dar nu ne asumăm sarcinile.Pls sa ne informeze când efectuați comanda. Marimi Si Culori: 1. Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt de aproximativ 1 - 3cm în măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct. 2. Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil. Feedback: Suntem responsabili și onești furnizor. Dumneavoastră de cumpărături fericit este cel mai de succes. Vom lăsa clienții noștri cu cinci stele, și, de asemenea, speranța că putem obține toate în cinci stele. Dacă sunteți mulțumit de achiziții, vă rugăm să ne ajute să scriem 5 stele și partaja produsele noastre cu prietenii tăi. Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a scrie un feedback. Indiferent de ce problema este, suntem mereu aici pentru tine să-l rezolve.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 32cm x 23cm x 3cm (12.60in x 9.06in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.33kg (0.73lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Genți de mână
Tipuri de sac exterior sandwich buzunar
Decor Nici unul
Dimensiune de cutie si punga mici
Metode de prelucrare suprafață moale
Gen Unisex
Pigment Kaki, negru, gri, maro
captuseala textura fibrele de poliester
Materiale De Captuseala Poliester
Duritate Moale
Interior Interior Slot Buzunar
Deschide capacul modul Zip de fixare
Epidemie de elemente Sutura masina
Material Principal Panza
Ocazie Versatil
Model Tip Solid
Numărul de Mânere/Curele Single
Genți De Mână De Tip Saci Piept
Numărul De Model NM99
Nume De Brand Nistova
Exterior Nămol De Buzunar
Structura internă a pachetului Telefonul sac, ID geanta, buzunar cu fermoar
Categorie Produs Geantă de umăr pentru bărbați, bărbați piept geanta
Ridica piesele Moale
Stil Moda
Tip De Închidere Fermoar
Forma Clapa

Produse similare