Atreus 1 buc Masina de desene animate Geam Parbriz Capac Parbriz parasolar Pentru Nissan qashqai Citroen c4 c5 c3 Chevrolet cruze Peugeot

46.91lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notă!!! Opțiuni de culori: caietul de sarcini: accesorii Auto produs în Gri de design Fata de fereastra din Față Păstrați masina ta rece în vreme caldă cu această mașină minunat parasolar Stare: Nou Material: folie de Aluminiu material Disponibil Dimensiune: 130CMx70CM ( 51.2 x 27.56 inch) Greutate: aproximativ 250g in sac Pachet incluse : 1 x masina umbrelă de soare în original, geanta foto:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Element sunt expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit. Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să contactați-ne în primul rând, vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând. Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță. Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție, în cazul în care elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni, Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi, va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție. Cumpărătorii s-ar Putea Nevoie pentru a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 40cm x 10cm (15.75in x 15.75in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Alte 3D Autocolant
Lățime Produs 70cm
Numele Modelului ZYDyangjing
Înălțime Element 0cm
Articol Diametru 0cm
Model OEM
design Desene animate
categorie Parbriz Umbrele De Soare
Autocolant De Plasament Parbriz Fata
Tip De Autocolant Alte
Ambalare Vine Ambalat
Element De Lungime 130cm
Nume De Brand Atreus
Tip De Material Pu
Tip De Element Autocolante

Produse similare