Maifeng 22X32 pliere binoclu telescop ocular zoom 1500\7500M zi și de noapte viziune telescopio binoculo pentru vanatoare Camping

71.62lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Caracteristici:

Binoclu Compact cu 22x mărire

Centrul focus roata de reglare a dioptriilor pentru precis de focalizare

Fabricat de înaltă calitate sticla optica pentru a oferi imagini de înaltă calitate.

Potrivit pentru călătorie, vacanță, mersul pe jos, drumetii, sport sau păsărilor și a naturii uitam

Durabil, de înaltă calitate material este, de asemenea, adecvat pentru medii dure.

Funcționează bine în lumină scăzută și de noapte

Caietul de sarcini:

Marire: 22 X

Obiective obiectiv (mm):32mm

Pupila de ieșire Diametru: 2.63 mm

Distanța de Ieșire Elev : 10mm

Gama de vedere:1500M-7500M

Suprafata Material: Cauciuc

Culoare: Negru

Dimensiune:135x125x40 mm

Pachetul Include:

1 x 22 X 32 binoclu

1 x Husă

1 x Pânză de Curățare

1 x Curea

Cum pentru a Curăța Binoclu IA PRAFUL DE pe ÎNAINTE de a FRECA Ai văzut pe cineva să facă asta. Respira binoculară e ocular și apoi frecați sticla cu colț de cămașă. Săracul, nu știa că doar degradat fiecare imagine ar putea vedea cu binoclu. Cum să Distrugi un Binoclu MOD GREȘIT modul corect De a curăța binoclu Pasul 1 Obiectiv PenRemove toate problemele de praful de pe binoclu cu lentile. Perie cu peria end de curățare a lentilelor pen. Peria este moale și nu va afecta sticlă sau acoperiri. (Aceasta poate ajuta să țineți binocular cu susul în jos, astfel încât praful cade departe.) Sau sufla cu o cutie de aer (de la magazin foto). Nu folosiți — vă respirația- respirația include minute de picături de apă, care va locului obiectiv. Pasul 2 Umeziți un Q-tip cu apă sau soluție de curățare a obiectivului și plutesc orice urme de praf. Sau dacă binoculară este rezistent la apa, puteți rula de fapt o sub robinet (dar nu uda greu). NU folosiți lichid conceput pentru curățarea ochelarilor de vedere sau ferestre, ca poate ataca si acoperiri. Pasul 3 Acum, că praful este plecat, puteți să ștergeți obiectivul cu lentile de țesut, un special micro-fibre carpa, sau o cârpă moale de bumbac (cum ar fi o bucată dintr-o curat de bumbac vechi maieu). Nu utilizați prosoape de hârtie sau țesut facial, deoarece acestea sunt prea dur. Acestea includ de multe ori din fibre de lemn, care va zgâria lentilele de contact sau acoperiri pe lentile. Fii blând. Amintiți-vă! Mai binoclu au fost distruse de curățare greșit decât prin a fi aruncat pe trotuar.

Transport Detaliu 1.Vă rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face ordine.Vom trimite în termen de 5 zile. 2.Uneori poate dura până 15-40 de zile din cauza stricte de control personalizat. Plată 1.metode de plată: Alipay, Visa, Mastercard, QIWI, Western Union, T / T (transfer bancar), toate majore de carduri de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW. 2.Cumpărătorul proteja: Vilatudor.ro numai comunicate de plată pe noi după tine confirma livrarea comenzii. Garanție 1.Dacă produsele nu sunt aceleași ca descriere sau rupte în tranzit, vom retrimite sau returna banii 2. ca orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile afer ai primit element și trebuie să plătească pentru costurile de returnare. 3.Puteți utiliza Vilatudor.ro sau e-mail-ne, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore și termen de 36 de ore pe week-end. Feedback-ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv si un comentariu de 5 stele! 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a regay și vom rezolva problema dimineața, vă mulțumesc! 1.Prietenii rusiei, vă rugăm să rețineți: având în vedere politica de țara dumneavoastră, vă rog lăsați-vă numele complet.În caz contrar, pachetul este pierdut, nu vom lua nici o responsabilitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 12cm x 4cm (5.12in x 4.72in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
culoare Negru
Numărul De Model 22x32
Diametru Obiectiv 32mm
Mărire 22 X
Tip Binoclu
Diametru Ocular 10mm
Obiectiv Coatting FMC Multi - strat de bandă largă verde film
câmpul de vedere 1500m/7500m
Caracteristică Compact, De Buzunar, Portabil
Cerere În Aer Liber, Militare, Camping
Nume De Brand BEANTLEE
Prism De Material Bak4 Porro Prism

Produse similare