TPE Piele Hi-OFC Cablu Audio Pentru B&W Bowers & Wilkins P5 P7 Căști Căști

53.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Element Stare: Nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.

Acest cablu este potrivit pentru: B&W Bowers & Wilkins P5 P7 Căști

270 grade Mufă de 3,5 mm, 2.5 mm drepte 2.5 mm plug.

Acest cablu este moale TPE Piele (cele Mai multe dintre cablul original utilizați această felul de materies), greutate de lumină, Hi-OFC ( cea mai Înaltă Clasă de Cupru fără Oxigen ) fire, alegerea Ta mai bine... Lungime:1.2 m.

Această metodă de plată este special pentru client Angro.

Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta.

Tot din punctul nostru vor fi expediate prin EMS express sau inregistreaza-te de colete.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

Vă rugăm să rețineți: Acest produs este livrat din china a elementului va fi livrat în termen de 3 până la 10 zile, după care îl plătiți.

De obicei, va dura aproximativ 7 la 15 zile la cele mai multe dintre țările de primire.

De transport maritim internațional necesită mai complicat de transport proceduri, cum ar fi ambele țări vamale . probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Deci, dacă pentru acest post vă rugăm să ne dea 5 stele pentru transport maritim și de manipulare timpul ne va livra elementul în termen de 3 zile .

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă Vom oferi un răspuns în termen de 1 zi lucratoare

Dacă elementul este defect, vă rog să mă anunțați în termen de 5 zile de la primirea produselor .Elementul va fi returnat starea inițială în scopul de a obține rambursarea și înlocuit . Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.

Feedback-ul este foarte important pentru noi. vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice litigii te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
culoare Aur
Tip De Element Cabluri Cască
Pachet Da
Nume De Brand EachDIY
Dimensiune cable
Numărul De Model cablu

Produse similare