Sehuoran Margele De Cristal Picătură Cercei Pentru Femei Tigru, Fluture Festival Oorbellen Lung Cercel Pentru Nunti Cercei Bijuterii

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Cercei

Descriere produs


Stimate Cumpărător : Bine Ati Venit La Fabrica De Vânzări Directe Magazin .Putem Proiecta Și De A Face Pentru Cumparator Sau Personalizate Personalizare .Există Multe Restante Umpluturi În Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Folosiți Categorie Pentru A Vizualiza Mai Multe... **** Dacă Vă Trimite În Bunuri Noi, De Imagine Sau De Proiectare Imagine, Va Vom Trimite O Buc

Bunuri Atunci Când On-Line! *** Vă doresc un Cumpărături Fericit!

Eco-Friendly:Plumb & Nichel Gratuit,

Caietul de sarcini Numele Elementului: Picătură Cercei Pentru Femei Cercei Stil: Trendy Cercel,Picătură Cercei pentru Femei Material: Cupru Stud Cercei Picătură Cercei ,Piatra de Cristal,Margele de Cristal,Bumbac Fluture Festiva Dimensiune: Ca Imagine Notificare 1.Din cauza de mână și de mână de Design , dimensiuni Lung cu mai mare sau mai mic de 3% este permisă . 2.Există o ușoară diferență între imagine și elementul real cauzate de lumina luminozitatea va Rog frumos remarcat înainte de a face o comanda , multumesc !

1.O ur produsele sunt fabrica de vânzări directe , astfel încât produsul este de calitate superioară , prețuri mai mici , și a trimis mai repede pentru tine . 2.Vom trimite produsele în termen de 48 de ore de lucru dupa plata.(exclude chineză vacanta ) 3.transport gratuit doar pentru comenzi mai mari de 5$.daca comanda dvs. este mai puțin de 5 dolari , doar poate te-a trimis prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus 4.dacă suma comenzii de mai mult de $119 ,transport gratuit prin DHL sau EMS , și de a lua cadou gratuit (țările din Africa,America de Sud, țări și unele otherremotea rea nevoie de a cumpăra mai mult de 250$)

1) Vom accepta Alipay,West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după acțiunea de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă:Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

100%Reala Poza

Ne fotografie la imagini de produse noi,menite să vă servesc cele mai bune poze reale,dar acestea sunt doar pentru referinta,poate exista o mică diferență cu adevărat vă mulțumim pentru înțelegere!

Ambalajul Produsului

Vom alege pachetul diferite în funcție de produse,pentru a vă asigura că produsele sunt pe deplin protejate în livrare,și vom face noastre cele mai bune pentru a preveni deteriorarea la transport.

EMS:Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 6 la 8 zile

DHL:Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 2 până la 5 zile

FEDEX:Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 2 până la 6 zile

HK POST:Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 7 la 25 de zile

China Post:Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 30 de zile

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile pentru a reveni dacă de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu Transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni,și po ta#.

3) va Vom returna INTEGRAL WINNlNG VALOAREA OFERTEI,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1.12 luni fabricarea de garanție limitată pentru produsele cu defect,

2.Dacă doriți pentru a trimite înapoi produsele defecte,vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți imagini sau vedio, vom discuta despre metoda de a rezolva această problemă cu tine.

3.Te rog trimite produse defecte în perioada de garanție.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi .

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și Servicii.

Bine ati venit la Magazinul nostru! Ne sunt de încredere China en-Gros magazin on-line cu produse de înaltă calitate, va cumpăra produse la cel mai bun pret aici

Suntem specializati intr-o varietate de accesorii.mai ales pentru femei accesorii.

Ware îmbogățind constant produsele noastre și încercarea de a îmbunătăți produsul și serviciul nostru pentru tine.Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru mai bine. Bine ați venit și pentru a găsi propria surpriză!

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Numărul De Model E0343
Material Cristal
Cercei Tip
Forma\model Picătură De Apă
Fine sau de Moda Moda
Cercel Tip Picătură Cercei
Gen Femei
Stil Trendy
Nume De Brand Sehuoran
Metale De Tip Aliaj De Zinc,Cupru
Cercei Femeie
Cercei Model
Cercei Stil
Tip De Element Cercei

Produse similare