1X transport Gratuit JC66-01593A Upper fuser roller compatibil nou pentru Samsung ML 3471/SCX5530

26.24lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Despre taxe Vamale: a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Puteți sugera, de asemenea, adecvat valorii declarate.

Piese de căutare Express:

China este una dintre cele mai mature piață în cuvântul, acesta poate satisface cele mai de care aveți nevoie, ne putem uita pentru piese originale si compatibile piese de schimb pentru tine, de asemenea, poate produce și de a dezvolta piese compatibile.

Procesul de operare : vă Rugăm să furnizați corespondent eșantion sau numărul parte, OEM număr și așa mai departe pentru ALEX echipa de dezvoltare, vom avea imaginea pentru a vă confirma. Noi, piese originale, noi va oferim prețul de referință, dacă sunteți de acord cu prețul, puteți comanda de la Vilatudor.ro magazin. Piese compatibile, ai nevoie de a oferi proba, vom evalua mucegai costul și costul materialelor după ce vom primi probele, dacă acceptați cost, vom începe să facă proba, vom începe producția după probe de trecut .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 4cm x 4cm (11.81in x 1.57in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand cota de imprimantă și copiator
Folosit Pentru pentru Samsung ML 3471/SCX5530
Numărul De Model pentru Samsung ML 3471/SCX5530
Tip Fuser Roller
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)

Produse similare