Toamna noua spaghete curea rochie de Femei fără mâneci Subțire rochie de dantelă 2017 Modal O zgarda de modă de culoare Solidă plus dimensiune rochie lunga

32.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


toamna noua spaghete curea rochie de Femei fără mâneci Subțire rochie de dantelă 2017 Modal O zgarda de modă de culoare Solidă plus dimensiune rochie lunga LU313

Cald Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real.

dimensiunea diagramă (cm) CM bust lungime maneca de umăr talie hip-L 80-105 110 XL 84-110 110 NOTĂ: 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea. Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2. Dimensiunea poate fi de 2-4cm diferă datorită măsurare manual. Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.

Atenție: vă Rugăm să folosiți numele dvs. complet la comanda, daca nu, cumpărătorul este responsabil pentru toate probleme suplimentare. Dacă doriți să schimbați adresa, dimensiune sau culoare, vă rugăm să mi e-mail înainte de livrare. Dacă deja am trimis-o afară, nu vom accepta modificarea. Dacă nu lasă o culoare sau dimensiune pentru noi, ne va livra la tine la întâmplare Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, puteți reveni pentru refune sau schimb-o. Cu toate acestea, cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim. Detalii transport: produsele vor fi livrate în termen de 5-7 de afaceri de zile după ce a primit plata (Vilatudor.ro va verifica cardul de credit,și va dura aproximativ 24 de ore și de vacanță, cu excepția),dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj pentru tine în timp,pls vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita mistkae se întâmple.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Model Tip Solid
Silueta Teaca
Maneca Stil Curea De Spaghete
Nume De Brand VGVFHZY
Decolteu O-Gât
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Culoare Alb negru
Dimensiune L, XL
Talia Naturale
Stil Casual
Gen Femei
Decor Dantela
Material Poliester,Spandex,Modal,Bumbac
Sezon Vara primavara toamna Femei rochie
Numărul De Model LU13

Produse similare