Caroserie cap de ceață față sprancene/garnitura lumina lămpii cadru stick-ABS Cromat capac 2 buc capota pentru Honda FIT JAZZ 2016 2017

63.46lei

Adauga la lista dorintelor

Părți Exterioare

Descriere produs


1. Despre Noi

Avem o China pe bază de companie realizate din accesorii auto specialiști și pasionați care au fost producerea si fabricarea de piese si accesorii auto de peste 10 ani. În acel moment, ne-am îmbunătățit în fiecare aspect al companiei noastre, de la experiență la design de produs. Ne-am construit un produs solid și să aibă reputație și experiență prea mult. Dă-ne un try și să ne punem experiența noastră de a lucra pentru tine.

2. Transport

1) . De obicei,folosim China Post Air Mail pentru a va trimite produsele să fie liber.Putem trimite, de asemenea, produse de către EMS,DHL,Fedex,UPS-uri în funcție de cerințele dumneavoastră, iar noi vă va oferi rapid de transport maritim, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

2) . Vă rugăm să asigurați-vă că informația este corectă, cum ar fi numele, adresa ,numărul de telefon,cod Poștal,ect.Va vom trimite r produse în timp și au un număr de urmărire automat.Vă vom trimite numărul de Urmărire de e-mail.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit e-mailul nostru. Oferim, de asemenea, combinat cu transport maritim de reducere.

3) . Dacă este necesar, puteți lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ai vrea să scrie pe ambalaj.

3. Plata

1) Vom accepta Alipay , visa, transfer bancar , West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

4) Orice alte întrebări, vă rugăm să consultați acest link , poate te ajută.

4. Feedback-Ul Pozitiv

1). Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și Cinci Stele. Vom face același lucru pentru tine.

2). Dacă există probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi netural(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul, suntem mereu gata pentru a rezolva problema ta. Multumesc!!!

5. Restituire /Rambursare

1). Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile pentru probleme de calitate (clientul trebuie să ofere foto digitale de la vânzător pentru orice plangere pentru noi, pentru a face ancheta.) sau greșit bunuri, dar în mod natural vom verifica totul cu atenție și pentru a confirma că este în stare bună, Dacă nu sunt întrebări, noi vă va oferi o rambursare în curând, după ce vom primi elemente.

2). Dacă elementul nu este defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și taxele de Transport maritim și Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3) Vom rambursa INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate

6. Garanție

1) 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2) produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3) sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

7. FAQ

Q: Pot obține o reducere?

O: LANGENS să arate întotdeauna cel mai bun pret l-am putea oferi, deci cumpara de unul singur, veți obține cel mai mic pret. În cazul în care comanda cantitati peste 10 buc,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti, poate ne-ar putea ajuta să economisiți niște costuri.(Metoda pentru a obține o reducere pentru comanda mare este: a Face o comandă în primul rând, nu plătesc imediat, lăsați un mesaj pentru a ne spune cantitatea și metoda de transport maritim vrei, vom modifica prețul în termen de 24 de ore, atunci vă rugăm să plătească pentru comanda.)

Q: există vreo dos si donts pentru piele?

O:- Evitați spălarea

- Aviod foc

- A se păstra departe de ploaie și soare

- Moistureproof și aviod insecte

- Aviod supraponderali

- Aviod contact cu un obiect ascuțit și substanțe chimice

Q: Ce pot face atunci mult timp a trecut a făcut încă nu ajunge coletul?

O: 1).Această situație s-a întâmplat întotdeauna cu posta e-mail de aer, atunci când ți-ai găsit de urmărire parcelă informații arată părăsit HONG KONG-ul și nici o informație cu privire local post office-ul, coletul este acum pe drumul spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar numai pentru că oficiul poștal local prea ocupat pentru a face față cu atât de multe pachete, vă rugăm să fie pacient.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Greutate Pachet 0.46kg (1.01lb.)
Dimensiunea Pachetului 21cm x 15cm x 10cm (8.27in x 5.91in x 3.94in)
Material ABS
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Caracteristici Speciale decorarea și protecția
Numele Modelului TWE564
Element De Lungime 1cm
Articol Diametru 1cm
Model de masina Se Potrivesc De Jazz
Înălțime Element 1cm
Tip De Element Crom Styling
Lățime Produs 1cm
Nume De Brand GUANG-E
Articol Greutate 0.26kg
Modelul Anului 2014-2017

Produse similare