BUHESHUI 21W Pliere Panou Solar Încărcător Portabil Dual USB de Ieșire de Înaltă Eficiență Sunpower Panou Solar pentru telefon Mobil 5V Dispozitiv

174.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici Tehnologice: 1. Speical și Tehnologie de Încărcare Rapidă: pentru a regla Automat de tensiune și curent pentru a obține puterea maximă, pentru mai rapid de încărcare a dispozitivului. 2. Design practic: O mai ușoară fixare la rucsaci sau cort cu găuri pentru ochi atunci când drumetii, camping sau alte activitati in aer liber. 3. "SUNPOWER" panou: în Comparație cu normală de siliciu monocristalin panou cu aproximativ 17% energie rata de transfer, "Sunpower" de Înaltă Eficiență panou solar din statele UNITE ale americii este de peste 24% de energie rata de transfer ajunge la LUMEA de SUS nivel, în acest fel, procesul de încărcare este mai rapid și mai convenabil. În afară de aceasta este mai usoara, mai subtire, mai practic îl face direcția de dezvoltare și tendința de panou solar.

Acest produs este un incarcator solar care este pliabil pentru transport ușor și depozitare. Are un mini tensiune controller regulator care lucrează pentru o mulțime de dispozitive care necesita 5V DC de alimentare. Este cea mai buna alegere pentru aventură în aer liber, drumeții,

camping, backpacking, etc.

Caracteristici:

Folosește 21 wați Sunpower panouri solare pentru încărcare rapidă.

Se conectează direct la dispozitivele dvs. prin intermediul unui port USB 2.0.

Curent Constant și stabil de design de tensiune, de încredere și de securitate.

Vine cu un buzunar să țineți dispozitivul pentru depozitarea în condiții de siguranță în timpul de încărcare și de a proteja dublă ieșire USB interfață

Vine cu mai multe siruri de caractere pentru a fi agățat oriunde nu poate primi lumina soarelui, și puteți utiliza în plus ventuze în ea să sugă panou solar pe parbriz de masina.

Metoda de Operare:

1. Deschide panoul solar și fixați-l pe locuri unde se pot primi maxim soare, ca rucsacuri, geamuri, parbrize, etc.

2. Conectați-l cu dispozitivul prin cablul de alimentare(nu sunt incluse). Se potriveste pentru telefoane mobile, MP3/MP4, camere digitale, GPS, PSP, etc.

3. Produsul va încărca dispozitivul dumneavoastră cât mai curând soarele este suficient.

Caietul de sarcini:

1.Panou Solar: 21W

2.De înaltă eficiență: >24% Sunpower celule

3.Tensiune de iesire/curent: 5V*2.1 A&5V*2.5 a

4.Interfață de ieșire: Dual USB Panou Solar Încărcător

5.Greutate: 535G 6.Pliere dimensiune: 298*160*12MM 7.Desfășurarea dimensiune: 615*290*5MM

8.Culoare: Negru Culoare

9.Material:PET laminat+Tesatura (rezistent la apă) : PVC

Informații importante:

1. Soarele nu întotdeauna lovi drept în față și nu putem conta pe obtinerea plin de wați de vârf toată ziua. Dimineața devreme și noaptea târziu, panourile solare au o mult mai redus producția cu maxim de ieșire aproape de amiază. O regulă bună este că

puteți obține echivalentul aproximativ 42% din randament maxim pe 12 ore de lumina soarelui, mai puțin în zilele înnorate.

2. Unele dispozitive nu pot percepe direct din panoul din cauza condițiilor meteorologice sau limitări de dispozitiv. Dacă aveți probleme, asigurați-vă că panoul este în lumina puternică a soarelui în unghi direct la soare.

3. Este recomandat să utilizați acest panou solar împreună cu o baterie reîncărcabilă deci puterea generata de panourile solare pot fi salvate și stocate.

Pachetul include:

1 * 21W pachet solar

Garanție:

Un an de garanție a produsului

De TRANSPORT maritim. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. 3 zile lucrătoare pentru procesarea comenzilor de la primirea de plată.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile de lucru.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

(Notă: Am speranța că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de compania expres și obiceiurile locale/taxe. Va multumim pentru intelegere)

-Articolele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume.

-Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție.

-Pachet va fi solidă și verificat cu atenție înainte de livrat.

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1, Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2, Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 5cm (13.78in x 9.84in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Numărul de Celule 3
Numărul De Model 21W-SP
Dimensiune 615*290*5MM
Capacitate Nominală NO
Panou Solar Flexibil Da
Numărul de Panouri 3
Material Sunpower
Panou Solar Pliabil Da
Max. Putere 21w
Tip Celule Solare
Nume De Brand BUHESHUI

Produse similare