Bărbați Bijuterii Lanț Cravată Colier Unisex Punk Moda Bijuterii de Culoare de Aur Două Ton 55CM 6MM Barbati Colier N827

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bărbați Bijuterii Lanț de Aur Cravată Colier 18K Timbru Unisex Punk Moda Bijuterii Placat cu Aur de 18K Două Ton 55CM 6MM Barbati Colier N827 bărbați bijuterii barbati colier lanț de aur de Stil: moda bijuterii colier Material de Bază: mediu prietenos de cupru Dimensiune: arata pe poze, vă rog să observați că Ocazie: de logodna /aniversare /petrecere/ cadouri Stare: 100% de brand nou, excelent ambarcațiuni Pachetul de Conținut: 1 colier, carte de hârtie, OPP sac, pungă de mătase (cadou) aceste Bijuterii sunt Conforme Cu Standardele de Mediu ale UE

Dacă doriți să cumpărați cercei ,colier sau set, vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos:

Toate comenzile din magazinul nostru sunt de transport gratuit. Metoda de transport maritim depinde de scopul de sumă și destinație.

Destinație

Transport gratuit politică

Statele Unite Ale Americii

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Federația Rusă

Gratuit Post Air Mail

$30-$200, Gratuit ePacket

>200 de dolari, Gratuit EMS

Brazilia

Gratuit Post Air Mail, vă rugăm să contactați-ne dacă aveți nevoie express.

Canada

Gratuit Post Air Mail

$60-$200, Gratuit ePacket

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Emiratele Arabe Unite

>$150, Gratuit Aramex

Țările europene/

Țările din asia/

Australia / Noua Zeelandă/

Țările africane

>200 de dolari, Free DHL/FedEx Aramex/EMS

*Timp de livrare de Post Air Mail: 10-60 zile (strict politica vamală,ocupat de sezon,vremea rea poate întârzia).

*Timp de livrare EMS/ePacket: 7-15 zile.

*Timp de livrare DHL/Fedex/Aramex: 3-8 zile.

*Colete expres pot avea probleme fiscale.Vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale de a plăti impozit în această situație.

*Internațional de colete în mod normal dura 2-5 zile lucratoare pentru unpdating informații de urmărire on-line.

Comenzile vor fi expediate în 12-36 de ore de la plata făcută. Cantitate mare comanda poate dura mai multe zile să se pregătească.

Pachetul implicit este după cum urmează imagini. Dacă au nevoie de cutie de cadou, vă rugăm să ne contactați și să plătească o taxă suplimentară ($1-$3/buc).

Adevarate pachete asigura elemente în stare bună, după transport interurban.

Dragi cumparatori, noi suntem responsabili pentru ordinea până când îl obține, garanta risc zero experiență de cumpărare aici. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comanda, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. Vă mulțumesc!

1.Probleme de calitate: Dacă produsul nu este același lucru ca descrierea noastră sau rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după ce ați primit și trimite-ne pozele. Noi vă va oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne confirma.

2.Orice alte motive: Pentru orice motive, nu vă place produse, vă rugăm să ne contactați în 15 zile după ce a primit comenzi, vă rugăm să asigurați-vă că produsele sunt în orginal starea și asume costul de transport maritim de unul singur. Noi vă va oferi toată restituire sau de înlocuire după ce vom primi produsele returnate.

Dragi cumparatori, dacă există orice problemă cu privire la produsele noastre, după ce le primesc, vă rugăm să ne contactați imediat și arată-ne poze cu problema. Vom face toate eforturile pentru a rezolva pentru tine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult atunci când ne dea de cinci stele și feedback-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

MGC bijuterii are mai mult de 10 ani de design și fabricarea de experiență în industria de bijuterii. Noi avem propria noastră fabrică, care se localizează în apropiere de Guangzhou, China. Vom insista pentru a oferi produse de calitate cu preț competitiv. Multe modele exclusive sunt fierbinte de vânzare pe piață din lume, și avem noi sosiri în fiecare lună. Bine ati venit pentru a verifica și de a plasa comenzi. Dacă există orice întrebare, cerințele sau sugestie despre produsele noastre, suntem foarte bucuroși că ați putea să ne contactați prin e-Mail, Trademanager sau doar să ne lăsați mesaje în ordine.Va vom raspunde foarte repede și de a face noastre cele mai bune pentru tine. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Metale De Tip aliaj de cupru
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model N827
Material Metal
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Gen Unisex
Compatibilitate Toate Compatibile
Dimensiune Pandantiv Nici unul
Stil Punk
Tip De Element Coliere
Lungime 55CM
Colier Tip Lanturi Coliere
Funcția Accesorii
Forma\model Planta
Nume De Brand Starlord

Produse similare