Calitate De Top Marcă De Pliere Ochelari De Citit 5 Culori Femei Bărbați Portabil Cadru Metalic Anti Oboseala Pliabil Presbyopic Ochelari De R117

39.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă sfătuim să vă pentru 2 pc-uri, unul a pus în casă,un alt port.

PLATA

Acceptam plata prin Escrow.Card de Credit,MoneyBookers,T/T,Western Union, etc sunt OK.

TRANSPORT

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 7-20 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

5.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuzat shippments.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

RESTITUIRI

Dacă doriți o rambursare, pentru a elementului defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut. taxa referitoare la intors corespondență ar trebui să fie depășit de unul singur.

FEEDBACK-ul

5 stele

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de yu lăsați feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Lens Înălțime 2.4 cm
Numărul De Model R117
Nume De Brand SWOKENCE
Lentile De Material CR-39
Ochelari De Tip ochelari de citit
Ambalare ochelari de caz
Ochi Baza De Prescriptie Medicala +100, +150, +200, +250, +300, +350, +400
Lentile De Culoare Clar
Material Cadru Aliaj
Tip De Element ochelari
cadru de culoare CULOARE 1 NEGRU, CULOAREA 2 MARO, 3 CULORI ALBASTRU, CULOARE 4 ARMĂ GRI, 5 CULOARE ROSU
Dioptrie +1.0,+1.5,+2.0,+2.5,+3.0,+3.5,+4.0
Gen Femei,Unisex,Oameni
Lentile Optice Atribut Gradient
Acoperire HMC
Obiectiv Lățime 2.3 cm
Stil De Cadru Full Frame
gradul +100,+150,+200,+250,+300,+350,+400

Produse similare