FBA Termostatic Robinet Anti-opărire Baie Duș Baie Mixere Cu Duș de Mână Robinet Termostatic Cromat Mixer Duș

258.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici: de Brand nou în cutie gata pentru a navei Durabil Alamă Solidă Construcție finisaj cromat Lustruit Punte Montat de Apă Rece și Caldă de Bună Calitate și cel Mai bun Preț Easyt pentru a instala Picurare Gratuit discuri Ceramice cartuș de netedă și de lungă durată funcționare Ușor de curățat. Pot fi curățate cu săpun pentru a asigura non-tarnish viața strălucire Completă cu apă caldă și rece furtunuri & accesorii Vine cu 24 de luni garanție de fabricație

puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar. ai 3 zile să plătească după ce vă plasați pe comanda cu succes dacă nu puteți verifica cu succes ,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou ,dacă încă nu pot plăti , vă rugăm să trimiteți un e-mail la Vilatudor.ro pentru a cere ajutor .

ne va livra elementul în termen de 1-3 zile dupa ce ai facut plata pentru cele mai multe dintre produsele din stoc Putem livra cele mai multe elemente prin UPS ,DHL, EMS .China post de transport timp de livrare

Zona

UP

DHL

EMS

China post

Asia De America De Nord

5-7zile

3-7 zile

5-15zile

7-20zile

West Euro Mid-Est Oceania

Est Euro

5-7zile

3-7 zile

7-15day

15-50 zile

America De Sud Africa

7-9days

5-7 zile

15-28 zile

30-60 zile

4. Cumpărătorul trebuie să verifice produs în momentul în care produsul livrat, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat, va vom retrimite unul nou, dacă este necesar, acesta este mult mai apreciat.

5. Vă rugăm să rețineți :taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim .Vă rugăm să înțelegeți că, uneori, nu va fi taxe vamale , nu am putut controla ,multumesc anticipat pentru înțelegere.

dacă țara dumneavoastră este brazilia , te rog, spune-ne numarul cpf , companie de livrare nevoie de ea .

Schimb pe element defect în termen de 15 zile lucrătoare după ce produsul este livrat. Vine cu 2 ani garanție de fabricație Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

1. Păstrați-ne în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 stele ,după ce element s-a ajuns la o stare satisfăcătoare. 2. Apreciem feedback-ul dvs. și ne vom strădui să oferim cele mai bune Vilatudor.ro experiențe pentru clienții noștri. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negative și feedback-ul neutru sau mai mult de 5 calificative pe DSRs, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale. 3.Vă rugăm să ne contactați prin "mesaj" sau "trademanager" link-ul de pe stânga jos dacă aveți orice întrebări sau probleme. vom rezolva pentru tine în 24 de ore credem că feedback-ul este o parte importantă a Vilatudor.ro proces.Ne lăsați feedback-ul pentru fiecare tranzacție finalizată.Din cauza volumului de tranzacții ne lăsați feedback-ul în loturi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 2.6kg (5.73lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Baie Și Duș Robinete
Numărul de Mânere Mâner Unic
Caracteristică Robinete Termostatice
Supapa De Material De Bază Ceramica
Numărul De Model 97167-4
Stil Contemporan
Apă Rece/Apă Caldă Tip De Control Auto-Control Termostat
Tratament De Suprafață Lustruit
Tip De Instalare punte montat
Nume De Brand KEMAIDI
Baie Si Dus Robinet Tip Montat-Punte B & S Robinete
Finisare De Suprafață Chrome

Produse similare