1/4" 3/8" Inch Purificator de Apa Filtre Card catarama Dedicat PE Conducta de conectare Rapidă Fixează Țevi din Pvc Capac Acvariu

24.14lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Purificator de apa montaj dedicat 1/4 inch conectare rapidă catarama 1/4 inch albastru mic card de calitate la cel mai bun preț

Dimensiuni: 1/4 inch quick-connect catarama Apă

Rolul: De 1/4 inch cu conectare rapidă purificator de apa / coreeană conectare rapidă / tipuri de 1/4 inch conecta rapid conexiunile sunt strânse efect.

Racord rapid pentru tub carduri, 1/4 inch fitinguri de conectare rapidă folosit pentru fixarea conectorului pentru a preveni conducta.

Așa că tubul nu deține rezultatul mai multor factori, cum ar fi impactul de presiune conducte de apă prolaps!

Intubare la miezul nopții cel mai bun pentru a lua în jos, sau conecta cu ușurință în loc, și apoi a pus tub introdus snap montate.

Extubat miezul nopții: primul card de debit în jos, și apoi apăsați și țineți apăsat fălcile trageți tubul.

Purificator de apa montaj dedicat 3/8 inch cu conectare rapidă catarama 3/8 inch albastru mic card de calitate la cel mai bun preț

Dimensiuni: 3/8 inch quick-connect catarama Apă

Rolul: De 3/8 inch, cu conectare rapidă purificator de apa / coreeană conectare rapidă / tipuri de 3/8 inch, cu conectare rapidă conexiunile sunt strânse efect.

Racord rapid pentru tub carduri, 3/8 inch fitinguri de conectare rapidă folosit pentru fixarea conectorului pentru a preveni conducta.

Așa că tubul nu deține rezultatul mai multor factori, cum ar fi impactul de presiune conducte de apă prolaps!

Intubare la miezul nopții cel mai bun pentru a lua în jos, sau conecta cu ușurință în loc, și apoi a pus tub introdus snap montate.

Extubat miezul nopții: primul card de debit în jos, și apoi apăsați și țineți apăsat fălcile trageți tubul.

Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare,din cauza monitor de calculator setare Cu diferența de metoda de măsurare,vă rugăm să permiteți-1-3mm în mărime deviatio rusă prieteni vă rugăm să ne lăsați numele complet ,ca urmare a politicii ruse,vă mulțumesc! Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce vom primi o plată verificată. Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată. Elementele pot fi transportate prin china post aer înregistrat mail,Vilatudor.ro standard de transport maritim,Vilatudor.ro premium de transport,prin DHL, FEDEX, UPS, EMS, la alegerea ta. Și timpul de livrare depinde de destinații și de alți factori. Toate mod de transport maritim are un număr de urmărire, vom da prioritate pentru a alege cel mai sigur si cel mai rapid mod de a trimite. Dacă confirmarea se apropie,încă nu primi produsele,vă rugăm să ne contactați,vom prelungi termenul de livrare prima dată. Te rog nu deschide litigiului în termen de 60 de zile,dacă după 60 de zile încă nu primi produsele,vă rugăm să ne contactați. Toate produsele sunt sub garanție de 3 luni. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție și în starea lor originală (Original Autocolant si Ambalajul Original). Toate produsele pe care le oferim sunt de inalta calitate. Dacă doriți să facă schimb de defectives sau incorect-livrate produsele, vă rugăm să faceți ca următorii pași: ne E-mail în termen de 7 zile lucrătoare sau chat cu noi prin intermediul Comerțului Manager, spune-ne ce detaliată defect este și oferindu-ne numărul de ordine dumneavoastră. Trimite-ne fotografii de defectives cu ambalajul original, cu care vom compara imaginile luate înainte de expediere. A reveni elementele noi cu număr de urmărire. Vă rugăm să ne dea 5 Stele feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Vom fi foarte recunoscător pentru acest lucru. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Dimensiune 1/4" 3/8"
Material Plastic
Cap De Cod Pătrat
Forma Reducerea
Furtun Cu Diametrul Interior De 6mm
Numărul De Model Nici unul
Articol Card catarama
Thread Caietul De Sarcini 1/4", 3/8"
Tip dn8 dn10
culoare 10buc, 100buc, 1000pcs
Technics Forjate
Nume De Brand xintylink
conexiune De sex masculin

Produse similare