Personalizate 4 stil de Cristal Colier Fluture USB Flash Drive 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB Mini Pen Drive Pendrive USB Memory Stick

28.99lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Personalizate 4 stil de Cristal Colier Fluture USB Flash Drive 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB Mini Pen Drive

Caietul de sarcini:

1.Suport USB versiunea 2.0 si 1.0

2.Hot Plug & Play

3.Durabil de stocare solid-state

4.Nici o putere externă este necesară 4.5 V ~ 5.5 V la portul USB

5.Suport Win98/me/2000/XP/Vista/7, Mac OS 9.X/Linux2.4 fără dispozitiv de antrenare

6.Soluție de suport pentru kernel-ul Linux versiunea 2.4 sau o versiune ulterioară

7.Driveless pentru sistemul de OPERARE 9X sau

8.Compatibil cu USB 1.1/2.0

9.Temperatura de operare: -10 la +55Deg.C

1.Este o unitate flash usb capacitatea reală?

Sigur,ne usb flash drive este capacitatea reală,puteți utiliza H2text la text.

H2text este cea mai mare autoritate de testare de software din lume.Dacă aveți nevoie de acest software,putem oferi gratuit pentru tine.

2.care este viteza de scriere?

unitatea noastră flash USB viteza de scriere este de 3M/S -- 10M/S sau vei norocos pentru a obține 11M+.

dacă doriți să salvați 1GB film în unitatea noastră flash USB,că ai nevoie de timp este de 2 minute,acesta a salva timp.

3.De ce unitatea flash USB capacitatea reală nu este corectă capacitate?

Memorie Flash de furnizori sunt utilizați zecimal aritmetică:1MB = 1000KB,1G = 1000MB

calculat, sistemul de operare folosind aritmetică binară:1MB = 1024KB,1GB = 1024MB;

deci, există unele diferențe între afișa capacitatea și capacitatea nominală de memorie flash produs

Despre Capacitatea Reală

4GB = aproximativ 3.75 GB - 3,9 GB

8GB = aproximativ 7,4 GB -7.85 GB

16GB = aproximativ 14.2 GB-15.8 GB

32GB = aproximativ 28.2 GB - 30GB

64GB = aproximativ 58GB - 60GB

128GB = aproximativ 110GB - 120GB

Transport

stimate cumpărător, cu privire la metoda de transport maritim, ne va livra pentru tine de Vilatudor.ro Standard de transport maritim, puteți urmări pe 17track.

data livrării este de 60 de zile, dacă atunci când protecția în timp aproape ajung încă nu primi pachetul, vă rugăm să contactați cu noi, să-l extindă pentru tine sau pentru a deschide un litigiu de restituire. dar vă rog să vă amintiți, nu acceptăm o dispută în cadrul promis că data de livrare. vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

R eal produs imagini detaliate:

Accent: vă Rugăm să don \\ 't lasa orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice disputa fără comunicare, credem că comunicarea noastră va rezolva problema pentru tine, și nu va \\' t lăsa în jos. Stiti vreun negativ sau neutru sau litigiu va afecta ambele părți, și a câștigat \ \ \ 't lăsa problema să fie rezolvată. Plata · 1. Prețul acestui articol este fix, puteți plasa comanda on-line și de a termina de plată în mod direct. · 2. Dacă există orice întrebare, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj prin Contact Acum. Răspunsul nostru ar trebui să ajungă la tine în 12 ore. Sau pentru a adăuga comerțul nostru manager ID cn1511139960 să chat-ul on-line. · 3. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T / T, Western Union etc. · 4. Ai plăti pentru Vilatudor.ro după ce primiți bunuri, Vilatudor.ro va elibera banii pentru noi. Acest lucru este în SERVICIUL ESCROW Transport: Transport · 1. Elementele sunt expediate numai după ce plata este verificată. · 2. Vom livra produse prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, Special Servicii Aeriene în țările selectate, am expediat prin China Post Air (CPA), EMS, la nivel Mondial, cu excepția APO / FPO. · 3. Timpul de livrare depinde de destinație și de factori obiectivi, poate dura mai mult decât următoarele transport maritim regulat de timp. · 4.În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free la import, putem declara cu o valoare mai mică. · 5. Această Valoare mai mică nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. · 6. Orice taxele de import sau taxele sunt cumparatori responsabilitate. · 7. Dacă tu cant piesa cu sfătuiți original de urmărire în 4 zile, acesta poate fi schimbat sau scrise gresit din greseala, va rugam sa ne contactati pentru verificare suplimentară. · 8. Noi sprijinim picătură de transport maritim pentru unii distribuitori de China Post Înregistrat Airmails, avem nevoie de a semna contract de colaborare. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare. De Ce Vilatudor.ro De Transport Maritim? După ce ați plasat comanda pe Vilatudor.ro, vânzătorul va trimite pachetul nostru centru de transport maritim.

De aici, putem asigurați-vă că pachetul este trimis la timp și vom adăuga informații de urmărire a ta pentru detalii, astfel încât să puteți urmări

pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Cât timp ia pentru pachetul meu de a ajunge dacă am folosi Vilatudor.ro de Transport maritim? Acest lucru depinde de opțiunea pe care o alegi

Pachetele care sunt trimise cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim dura între 15 la 45 de zile lucrătoare, întrucât Premium transporturile au o valoare estimată de livrare

timp de 7 până la 15 zile lucrătoare. Cum pot urmări un ordin trimis prin intermediul Vilatudor.ro de Transport maritim?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.099kg (0.22lb.)
cadou Gratuit de lanț colier
Funcția stick de memorie usb
Tip De Interfață usb 2.0
Garanție un an de garanție
Capacitatea De Vânzare 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB
Capacitate Capacitatea reală
Timp pentru a pieței Mai-13
Pachet Da
Rezistent la apa Usoara Rezistent La Apa
greutate produs 30g
Stil Fluture
Material Metal
Tip De Produs Normal
Numărul De Model usb flash drive
function1 mini pen drive
Nume De Brand Civetman
Criptare No
Produse De Stare Stoc
USB Sistem de Operare Win98/me/2000/XP/ Vista/win7 -10, Mac OS 9.X

Produse similare