5pcs Itead sonoff Inteligent de Control de la Distanță wifi comutare Acasă de automatizare wireless switch-uri de lumină 10A 2G/3G/4G pentru Android, iOS

115.58lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


5pcs Itead sonoff Inteligent de Control de la Distanță wifi comutare Acasă de automatizare wireless switch-uri de lumină 10A 2G/3G/4G pentru Android, iOS

Privire de ansamblu

Acasă de automatizare este "Internet de Lucruri". Modul în care toate dispozitivele și aparatele vor fi interconectate pentru a ne oferi un control continuu asupra tuturor aspectelor legate de casa noastră și mai mult.

Sonoff este un low-cost, la prețuri accesibile dispozitiv care vă ajută să-și intensifice în uimitor de inteligent acasă.Este un WiFi comutator wireless care se poate conecta la aparat de diferite tipuri si marci. Sonoff trimite date la platforma de cloud prin Router WiFi, care vă permite să controlați de la distanță toate aparatele cu Aplicația eWeLink pe telefonul tău inteligent. Serverul de Sonoff este AWS server global.

Sonoff face toate aparatele de acasă inteligent, atâta timp cât telefonul dvs. dispune de rețea de la distanță puteți activa sau dezactiva aparatele dumneavoastră de oriunde, în orice moment. Și prin setarea timing-urilor pentru aparatele dumneavoastră, vă puteți menține o viață lipsită de griji.

Aplicația eWeLink vă permite să controlați dispozitivele dvs. cu ușurință. Puteți descărca versiunea iOS în App Store și versiunea Android în Google Play.

Caracteristici

Suport de rețea WiFi.

Suport 433MHz RF de la distanță(pentru modelul cu 433mhz rf funcție,doar 433MHZ Model, aveți nevoie pentru a cumpara separat, te rog remarcat,multumesc), vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a cumpara RF sonoff comutator wifi

Suport stare de urmărire, electrocasnice statutul de feedback în timp util pentru Aplicația dumneavoastră.

Suport de la distanță a activa sau dezactiva dispozitivele adăugate.

Suport Max 8 sarcinile de sincronizare pentru fiecare dispozitiv adăugată.

Suport numeroase WiFi smart switch-uri un telefon inteligent.

Ușor de instalare, manevrare ușoară și poate fi activat imediat și stabil.

Caietul de sarcini

Gama de tensiune: 90-250v AC(50/60Hz)

Curent maxim: 10A

Putere Max: 2200 w

Dimensiuni: (L)88x(W)38x(H)23mm

Culoare: Alb

Umiditate: 5-95%

Frecventa Wireless: 2.4 Ghz

Temp de lucru: -20 -75 grade

Funcționează Cu Amazon Alexa

Acest produs functioneaza cu Amazon Alexa. Puteți cere Alexa pentru a controla dispozitivul cu următoarele comenzi vocale. Vă rugăm să rețineți că numai în SUA/marea BRITANIE engleză și germană comenzile vocale sunt acceptate acum.

Încercați aceste fraze ( {numedispozitiv} ar trebui să fie numele aparatului dvs.):

Alexa, porniți {numedispozitiv}

Alexa, opriți {numedispozitiv}

Alexa, rândul său, {numedispozitiv} off

Alexa, rândul său, {numedispozitiv} pe

Alexa, schalte Gerätename ein

Alexa, schalte Gerätename aus

Cum pentru a instala Sonoff WiFi comutator wireless?

Mod de preparare: opriți toate legate sursă de electricitate în primul rând.

Atenție: puterea de intrare L N cabluri trebuie să se conecteze cu "INTRARE" parte. La producția de energie electrică L N cabluri trebuie să se conecteze cu "IEȘIRE" parte. Amintiți-vă, NU confundat direcții!

Atunci când conectați Sonoff să electrocasnice(în 2200W), de fapt cele două terminale conector porturi la "INTRARE" poate conecta la cablul de intrare M și N, la întâmplare, și "IEȘIRE" poate conecta la ieșire cablu L și N aleatoriu. Dar, în scopul de a evita orice probleme de siguranță, vă rugăm strict urmați de cabluri de conectare, după cum urmează:

Intrare Ieșire

N ----N

L-----Am Asocierea descriere produs;

Verde intermitent: este în asociere statutul

Flash o secundă off timp de 2 secunde: nu este conectat cu succes la ruter.

Asigurați-vă că introduceți numele WIFI și parola sunt corecte. Reconfigurați

Verde intermitent lent spus: deja conectat la router si server nu a fost adăugat la contul dvs. încercați să adăugați din nou dispozitivul.

Lumina verde, a declarat: a fost conectat cu succes la server

Probleme și soluții

Citește FAQ detaliat pe Itead Smart Home Forum.

1. Aparatul meu a fost adăugat cu succes, dar rămâne "Offline".

Răspunsuri: nou adăugat dispozitiv nevoie de 1-2 min sa se conecteze la router si Internet. Dacă stai offline pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să judece problema cu led-ul verde de stare:

1.1. Led-ul verde clipește rapid o singură dată și se repetă, ceea ce înseamnă că dispozitivul nu a reușit să se conecteze la router. Motivul poate fi ați introdus greșit parola WiFi sau dispozitivul este prea departe de router,

care provoacă un semnal WiFi slab. Dispozitivul nu poate fi adăugat la 5G-wifi-router,doar 2,4 G-wifi este OK. În sfârșit, asigurați-vă că router-ul este MAC-deschis.

1.2. Led-ul verde clipește încet o dată și repetă, ceea ce înseamnă că dispozitivul s-a conectat la router si server, dar nu a reușit să fie adăugate la lista de dispozitive. Apoi porniți aparatul din nou, în cazul în care încă nu funcționează, trebuie doar să adăugați din nou dispozitivul.

1.3. Led-ul verde clipește rapid de două ori și repetă, acest lucru înseamnă că dispozitivul s-a conectat la router, dar nu a reușit să se conecteze la server. Apoi, vă rugăm să confirmați WiFi router-ul funcționează în mod normal.

2. De ce APLICAȚIA nu poate găsi dispozitivul în decojit stare?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Curent Max 10A
Compatibilitate Toate Compatibile
Putere MAX 2200 de wați
Gama De Tensiune 90-250v AC(50/60Hz)
Camera Echipat No
Nume De Brand SONOFF
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Numărul De Model Comutator Wifi
WIFI 2.4 Ghz

Produse similare