Sleepace Căști de Somn,Confortabil Lavabila Masca de Ochi cu Sunet de blocare/ de Anulare a Zgomotului Căști Inteligente App control de la distanță

80.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Sleepace Căști de Somn,Confortabil Lavabila Masca de Ochi cu Sunet de blocare/ de Anulare a Zgomotului Căști pentru Dormit Versiunea APP Notă: aceasta este Versiunea app ,build-in inteligent app engleză ,Control inteligent somn. Despre produs MUZICA AUTO se OPREȘTE: Sleepace APLICAȚIA detectează etapa de somn, și vă permite built-in muzica să se oprească automat, w' activat Sleep funcția de monitorizare. Se TREZESC în mod NATURAL : De Sleepace Aplicație vă permite să setați alarma si se va trezi, atunci când sunt la cea mai ușoară parte de somn în timp ce setați și să te simți refresh. Zgomot alb și ASMR - Sleepace are diverse autorizat de conținut, pentru timpul dvs. de călătorie, viață de cămin, masina si alte zone zgomotoase. Muzica de relaxare. Suntem de recrutare comentatorii -MONITOR SOMN: Cel mai deștept căști piese somn cu Sleepace App, pentru tine de a revizui și de a îmbunătăți calitatea somnului. GARANTIE: Ultra subțire de material de Mătase + detașabil pentru căști sprijini confortabil și răcoros somn. 1 an garanție de bani înapoi de serviciu zâmbet.

Descriere produs Dimensiuni: L(22.44"~23.23")

Somn Somn Inteligent Pentru Căști

Sleepace este un profesionist somn furnizor de soluții. Face cele mai multe de inovație, tehnologie și design, misiunea noastră este de a construi produse care ajuta transforma viețile oamenilor prin îmbunătățirea calității somnului. O noapte de somn bun îmbunătățește eficiența de lucru, stimulează antrenament, reduce stresul, reduce sansa de probleme grave de sănătate și îmbunătățește relațiile.

Caietul de sarcini:

Marime:S(20.87"~21.65") / M(21.65"~22.44") / L(22.44"~23.23") / XL(23.23"~24")

Material: matase + Lycra

Culoare:Negru

Greutate Net: 35g~37g

Lungime cablu: 62.20 inch

Ce vei primi:

Sleepace Inteligent Căști

Geanta de voiaj

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Canale De Control 2 canale
Nume De Brand xiaomi
Numărul De Model xiaomi mijia sleepace
culoare Marimea S, Marimea M, Marimea L, Marimea XL
Caracteristici Control De La Distanță,Slot,Muzicale
viteza max xiaomi sleepace
gyro xiaomi smart home
Scara 1
Starea de Asamblare Gata-de-Go

Produse similare