PH Electrod Compozite Gamă Largă 0~14 Laborator Electrod de pH CT-1003 Cu Mufă BNC Potrivit Pentru Utilizare 7/24 en-Gros

100.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De Înaltă Calitate!!! Gamă largă de Brand 0~14 Laborator Electrod de pH CT-1003 PH Electrod Compozite Cu Mufă BNC Potrivit Pentru Utilizare 7/24

Descriere detaliata: Nume Produs:Electrod de pH CT-1003 Interogare cuvinte cheie: pH-ului cu electrod de Laborator PH electrod PH electrod compozite 1 electrod de PH denumire produs: CT-1003 Laborator electrod de PH 2 Produse: CT-1003PH compozit electrod de PH pH electrod de sticlă și un argint-clorură de argint electrod de referință carcasa din material compozit acid și temperaturi înalte pahar de represiune continuu 24-ore de lucru. Este un pH-metru de măsurare elementul cheie, pentru măsurarea pH-ului soluției apoase de ioni de hidrogen în profunzime, utilizate pe scară largă în industria chimică, industria farmaceutică și de cercetare utilități de detectare a PH-ului. 3 electrod de PH Caracteristici: atunci Când PH electrod folosit pentru primul sau lung acasă fără, activat de 2 ore electrod mingea înmuiate în 3.3 N clorură de potasiu soluție Chino-franceză de Măsurare ar trebui să fie spălate în apă distilată și se usucă cu hârtie de filtru pentru a preveni impurități în electrodul bec și lichid de contact Ministerul ar trebui să fie, de asemenea, cufundat în soluția de testare în cadrul CT-1003pH de electrod compozite, nu pentru a fi adăugate în afară de soluția de referință. CT-1003C pH-ului cu electrod compozite fi adăugarea de 3.3 N KCL în afara soluție de referință. 4 electrod de PH tehnologie indicatori: Model CT-1003 Temperatura (ºC) 0-50C Conexiune formă Zero potențiometru (PH) 7±1 PH intervalul 0 ~14 Alcaline eroare (mV) ≤15 Internă resistanceMΩ(25ºC) ≤250 Teoretica panta% ≥97 de Blocuri Terminale BNC plug repetabilitatea (pH): ≤0.017 Dimensiune 160*12mm i55. Electrod de PH instalare: Schele. 6. Comanda ghid: electrod de PH și instrument de cablu plug: conector BNC; Y lame; ace. NOTĂ:Vom Default trimite conector BNC,dacă nu ai bilet.

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 8cm x 5cm (6.69in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip Display Digital
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Numărul De Model CT1003
Nume De Brand Kedida

Produse similare