USB Flash Drive Schelet Pen Drive 16g/8g/4g craniu model de Memorie Stick USB 32gb pendrive drăguț usb2.0 u disc nou 2016

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Availible capacitate: 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB

Viteza de scriere: 3MB/S-8MB/S

Viteza de citire: 5MB/S-13MB/S

Interfata: USB 2.0. Compatibil cu USB 1.1

Cip: Grade A, original marca, în mod repetat, pentru 100,0000 ori.

Temperaturi de operare: 32 ° F la 140º F (0 ° C la 60 ° C).

Temperaturi de depozitare: -4º F la 185º F (-20º C la 85º C).

Depozitare durata de Viață: Mai mult de 10 ani.

Durabilitate: mai mult de 1000 de ori citească și să scrie.

Compatibilitate: desktop, laptop, tabletă, boxe si tot cu port USB, care permite transmisia de date .

Sistem de operare: Suportă Windows 10,Windows 8,Windows 7,Vista, XP, Linux, Mac OS 10.3 și mai sus.

Cele mai bune idei de Cadouri: cadoul Ideal pentru ziua de nastere, de Craciun, înscrierea la școală, de absolvire, expoziții, sau ca cadou de promovare.

Sfaturi:

Unele dintre cele enumerate de capacitate pe un stick de memorie flash este folosită pentru formatare și alte funcții, astfel nu este disponibilă pentru stocarea de date.

Ca atare, capacitatea reală de stocare de date USB este mai puțin decât ceea ce este listat pe produse.

Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi să știm ce culoare vrei ,sau va vom trimite prin întâmplare.

Despre Capacitatea Reală de 1GB = approximately920MB-999MB

2GB = approximately1.8GB-1.9 GB

4GB = approximately3.75GB-3,9 GB

8GB = aproximativ 7,4 GB-7.85 GB

16GB = aproximativ 14.2 GB-15.8 GB

32GB = aproximativ 28.2 GB-30GB

64GB = aproximativ 58GB-60GB

Noi oferim 1 An Garantie. Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport Logistica: 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3 . Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4 Elemente vor fi nava EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, majoritatea țărilor nevoie doar de 3-7 zile lucratoare;. Poșta nevoie de aproximativ 10-25 zile ajunge la cele mai multe țări, dar Brazilia, Rusia, Turcia, cândva, va întârzia mai mult, deoarece oficiul poștal local și personalizate. (cu exceptia sarbatorilor)

5 . SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Plata:

Acceptam alipay aici .

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție:

12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

FAQ: Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union. Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore.

Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport. Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Depozitare Durata De Viață
Timp pentru a pieței 2015
Material Plastic
Nume De Brand AISHOW
Capacitate 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB
Tip De Produs Creative
Locul de Origine
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model 16-727A
greutate produs 38g
Pachet Da
Stil Colier,Bratara,Chitara,Deget,Sticla/Cutie,Card,Dreptunghi,Animale,Auto Cheie,Stilou,Șnur
Tip De Interfață usb 2.0
Criptare Da

Produse similare