Original Nightkonic 4 BUC 18650 Acumulator 3.7 V Li-ion Baterie Reîncărcabilă NEGRU Flat top + 1 BUC (EU/NOI) 2/4 slot Încărcător

44.33lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Conținutul pachetului:

4 BUC 18650+1 BUC 4 Slot chagrer / 4 BUC 18650 +1 BUC 2 Slot încărcător

Puneți bateria în încărcător , acesta va fi verde . După încărcător, conectați cablul de alimentare, acesta va fi lumină roșie; Și apoi, dacă lumina roșie au fost verde , este plină încărcare .

Scopul acestui caiet de sarcini este de a oferi informații tehnice pentru baterie reîncărcabilă litiu-ion cilindrice baterie 18650.

Fabricate și furnizate de NightKonic Energie technology Co., Ltd.

Brand : NightKonic

Tensiune Nominală: 3.7 V

Dimensiune : 18*65mm

Material: Litiu

Baterie De Sus: Flat Top

Tip Baterie: 18650 Baterie Reîncărcabilă

Metoda De Încărcare: Curent Constant

+Tensiune Constantă

Tensiune De Încărcare: 4.2 V

Curent de încărcare:1100mA(0,5 C)

Max Curent de Descărcare: 4000mA(2C)

Max Curent de Încărcare:2000 ma

De Descărcare De Gestiune Cut-Off Tensiune De Alimentare: 3.0 V

Ciclul de Viață(23°C): Cel putin 500 de cicluri

Timp de încărcare:2-3 ore

Aplicabile Tipuri:Lanterna,Faruri,Electronice-tigara,Scuter,lampă cu LED-uri,produse de Iluminat,Power bank,Moble de putere,de Rezervă de putere,putere de Calculator,Vape...

! Avertizare

- Nu utilizați și nu lăsați acumulatorul în condiții de temperatură înaltă, cum ar fi în lumina directă a soarelui sau în interiorul unei mașini în cazul în care temperatura poate fi foarte mare, sau poate scurta ciclul de viață sau că bateria anormale de căldură, foc, disfuncția.

- Nu utilizați bateria sub o puternică statice sau câmp magnetic puternic, sau dispozitiv de siguranță pot fi distruse.

- Dacă lichidul se scurge din baterie ajunge în ochi, nu vă frecați la ochi. Spălați-le bine cu apă curată și du-te pentru a vedea un medic imediat.

- Nu mai folosi bateria dacă anormale de căldură, miros, decolorare, deformare sau stare anormală este detectat.

-Curat murdar electrod de bateria înainte de utilizare, sau poate fi cauza rău de contact sau disfuncția.

-Alege un electrod de dezasamblați bateria cu izolație de hârtie pentru a preveni prinderea foc.

1. La nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE SĂ CORESPUNDĂ cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. TIMPUL de TRANSFER este prestat SERVICIUL de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit coletul tău termen estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Din cauza diferențelor de statut și de valori de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau slab la primire). Accesorii vin cu o garanție. 2. Produsele defecte TREBUIE să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate de mai sus-politica elementele enumerate după comanda de pe Vilatudor.ro! 1. Toate produsele TREBUIE să fie returnate în ambalajul original și TREBUIE să ne furnizați numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și pentru dumneavoastră. 2. Vă VOM RETURNA INTEGRAL VALOAREA CÂȘTIGĂTOR, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ Cumpărător și Vânzător anula Vilatudor.ro tranzacție. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 3. Vom suporta toate costurile de transport în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 7cm x 4cm (4.72in x 2.76in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Nume De Brand NightKonic
Tensiune Nominală 3.7 V
Țara de origine Nightkonic Magazin Oficial
Tip Li-Ion
Acumulator De Schimb Da
Pachet Pachet 1
Dimensiune 18*65mm
Numărul De Model MH12200
Capacitate Nominală 1901mAh-2699mAh
Cu o singură baterie greutate
Baterie Număr 4
Setați Tipul Incarcator Seturi

Produse similare