HARBLL 10BUC Portbagaj, Ornamente de Interior Captuseala Incuietoare Capac de Acoperiș elemente de Fixare din Plastic Pentru Honda Civic se Potrivesc Odyssey Acord Oraș

21.72lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Livrare: Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Va vom trimite produsele în 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale, din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele de brokeraj, dutles, și taxele pentru importatio în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale se Întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți cu elemente în 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera taxele de transport pentru returnarea produselor. Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi și alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, înapoi la sol etc.

Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil

Feedback-ul:

Evaluarea și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 1cm (5.91in x 4.33in x 0.39in)
Lățime Produs 0inch
Tip De Material Materiale plastice
Înălțime Element 0inch
Nume De Brand HARBLL
Tip De Element Fixare & Clip
Element De Lungime 0inch
Articol Greutate 0kg

Produse similare