MIESTILO Delicate de Argint 925 Margele Farmecul Colier Scurt | de Dragoste Simplism Moderne Sterling Argint Bijuterii Accesorii Boho

41.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Introducerea de S925 Argint

Acest metal prețios adesea numit ca argint 925, acest lucru este pentru că sterling silver conține 92,5% argint si 7,5% de alte metale. Argint fin de exemplu, 99.9% argint pur, este relativ moale, care este motivul de argint este, de obicei aliate pentru a crește duritatea și rezistența. Este cel mai alb, mai strălucitor metal prețios, dar încă este mult mai accesibil decât aurul sau platina. Din cauza aceasta fiind accesibile, bijuterii pot permite pentru a proiecta mai multe bijuterii din argint decât alte metale prețioase cum ar fi aurul. Cu mai multe modele sunt realizate în mod constant, vă puteți bucura de a purta diferite tipuri de modele de zi cu zi, fără a face o gaură în buzunar.

Element Detalii

Plin De Grație Argint 925 Margele Farmecul Colier Scurt | De Dragoste Simplism Moderne Sterling Argint Bijuterii Accesorii Boho En-Gros

DETALII PRODUS Pandantiv Tip: Argint Margele Stil: Simplu Materialul: 925 sterling-silver cu aur alb placa de Ambalare: OPP Sac 100% Reale Produs DIMENSIUNE de Fotografie & FIT DETALII despre Fiecare Șirag de mărgele Dimensiune: 0.3 x 0.5 cm Lungime Lant: 40 cm + 3 cm extensie ( Dacă doriți 45cm lanț, vă rugăm să ne contactați.)

Noi lucram direct cu acest cinstit fabrica, care a fost concentrându-se pe bijuterii de argint de 30 de ani.

Acest element este gaurenteed de standard de testare de laborator urmare a S925 argint.

Putem OEM design clientului pentru cantitatea de peste 100buc, sau la un termen rezonabil eșantion taxă.

Cumpărătorul este Feedback-ul de Poze

Informații De Transport Maritim

Fiecare bucată de Bijuterii vor fi inspectate cu atenție înainte de a trimite. Ambalaje de protectie material va fi utilizat pentru a evita deteriorarea pe drum. Pentru noi pentru a continua comanda mai rapid, vă rugăm să păstrați detaliate adresa de livrare pe Vilatudor.ro până la data de. Dacă aveți orice problemă de primire sau de urmărire produsul dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și noi vă va ajuta să-l rezolve. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor noastre in magazinul nostru de metode de transport în funcție de valoarea comenzii. Este nevoie de aproximativ 20-60 de zile, în funcție de diferite țări și de stare personalizate. Dacă doriți să utilizați alte metode de corespondență, cum ar fi epacket sau express, vă rugăm să ne contactați și vom calcula un cost suplimentar pentru a adăuga.

Post-Vânzare De Servicii

Dacă aveți orice întrebări la primirea produsului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în termen de 7 zile, ne exprimam speranta pentru satisfacerea tuturor clientilor nostri. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv cu toate de 5 stele iar imaginile vor fi apreciate. Clientului rating-ul este foarte important pentru magazinul nostru să crească, dacă aveți orice plângere vă rugăm să ne anunțați, am promisiunea de a încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.

Valoare De Brand

S-a născut din dragoste pentru frumos și exotic, nu numai apreciem purta ceva care se simte ca are o poveste de spus, dar există, de asemenea, ceva incredibil la știind că nimeni altcineva nu deține o bucată destul de genul acesta.

Aici sunt subtil rece prezoane, inele, brățări și pandantive, precum și standout declarație de piese, toate cu doar dreptul de suma de margine.

Suntem mandri de a fi în măsură să prezinte și să livreze visele de designeri noastre de lucru, cu experiență de fabrici și bijutieri. Noi prețuim posibilitatea de a fi capabil de a împărtăși entuziasmul nostru dragoste și grijă, cu lume de-a lungul cele mai bune și cele mai puternice piese de arta care am creat-o.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 12cm (5.91in x 4.72in x 4.72in)
Funcția Accesorii
Gen Femei
furnizor Fabrica (30 de Ani se Concentrează în Bijuterii de Argint)
Compatibilitate Toate Compatibile
Stil Clasic
Dimensiune Pandantiv 0.3 x 5 cm
Nume De Brand Miestilo
collier 100% Real, Fotografie De Produs
Tip Lanț Caseta Lanț
Colier Tip Pandantiv Coliere
Tip De Element Coliere
Garanție 925 sterling-silver (Laborator Certificat în Descriere)
Minimalism Îmbrăcăminte pentru femei si Accesorii
Magazin Special colier statement
Unica Idee De Cadou Valentine ' s day / Ziua de nastere / de Craciun / Ziua Mamei
Forma\model Geometrice
bijuterii Bijuterii Fine
Fierbinte De Vânzare De Bijuterii Coliere & Pandantive
Fine sau de Moda Moda
Material Metal
lanț colier sterling-silver-bijuterii
Numărul De Model NL040375
kolye Care Pot Fi Stivuite Coliere
Metale De Tip Argint

Produse similare