2018 New Sosire 44cm Lung Femei Mănuși de Moda Operă Autentică de Piele Cald Solid piele de Oaie Mănușă Transport Gratuit EL018NN

198.35lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


New Sosire 2016 Vânzare 44cm Lung Femei Mănuși de Moda Operă Autentică de Piele Cald Solid piele de Oaie Mănușă Transport Gratuit EL018NN

CUM PENTRU MĂSURAREA

Măsura de mână în mod normal scrie cu intreaga palma la cel mai larg punctul în inci(cu excepția degetului mare).Record circumferinta de măsurare-aceasta va fi dimensiunea mănușă.Dacă ai între dimensiuni,pentru a alege de dimensiuni mai mici.Mănuși ar trebui să fie confortabil la început, dar se va întinde.

Capra piele de miel piele de cea mai buna calitate si cele mai luxoase de mănuși din piele. Ea are o mare putere, plus cel mai important beneficiu de supletea de toate-naturale, care vă ajută mănușa se potrivesc în mod corespunzător. Vom folosi partea de sus piele de miel piele de a face mănuși ,nu sunt de gând să găsească mai mare-mănuși de calitate cu acest preț imbatabil.Disponibil în mai mult de 150 de stiluri pentru bărbați și femei,inclusiv piele și mănuși de lână, cașmir și mănuși de dantelă, degete & opera lungime mănuși ,alte elemente unice de cadouri. Aceste manusi va veni cu etichetele originale.

SFATURI:

1.Din cauza diferitelor loturi de producție, metal logo-ul de decorare pe mănușile sunt trimise la întâmplare. Puteți primi mănuși cu metal logo-ul de decor, nu poate avea metal logo-ul de decorare. Dar nu afectează calitatea de mănușă, dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.

2.Din cauza de a lua fotografii de lumina problemă și diferite monitoare de calculator pixel diferite. culoarea reală și imaginea color poate va fi ușor de pe culoare.vă rugăm să consultați real mănuși de culoare. dacă te superi,te rog nu licita. vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că veți avea un fericit cumpărături în magazinul nostru.

GRIJA PENTRU MĂNUȘI

1.Dacă mănușile udă,lăsați-le să se usuce în mod natural și departe de orice sursă de căldură externă, cum ar fi un radiator,uscător de păr,sau soarele.

Pentru grele de murdărie,ne recomanda serviciile de specialitate din piele de curățare uscată.

2.Dacă murdăria este lumină și nu se usucă în,puteți încerca următoarele: 1.Se prepară o mână fierbinte soluție de săpun moale de fulgi de astfel de "Lux". 2.Burete ușor în jos, exterior din piele manusi cu această soluție. 3.Încercați să nu pentru a satura pielea și dab orice urme de umezeală cu o cârpă curată și uscată. 4.Permite mănuși să se usuce în mod natural și nu folosiți orice sursă de căldură externă, cum ar fi un radiator,uscător de păr sau de soare. 5.Ca manusile sunt de uscare,le-a pus pe mâinile purtătorului de mai multe ori. Acest lucru va ajuta să se întindă pe piele și de a restabili forma de mănuși de la profil de la mâini.

3.Dacă vă decideți să utilizați un drept de proprietate leather cleaner sau balsam,vă rugăm să citiți produs instrucions cu atenție,și asigurați-vă că produsul pe care îl utilizați este adecvat pentru mănuși din piele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Gen Femei
Model Tip Solid
Tip De Element Mănuși & Manusi
Numele Departamentului Adult
Material Piele Naturala
Mănuși Lungime Opera
Dimensiune Mănuși S, M, L, XL
Stil Moda
Numărul De Model EL018NN
Nume De Brand ARCtic SOARE

Produse similare