3D Schimbarea de Iluminat cu LED-uri Lampa de Captain America Turnul Eiffel Animal Lampa Atingeți Comutatorul Pentru Vacanță Decorare Camera Lumina de Noapte

48.28lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


Caracteristici :

USB Touch Comutator 3 Culoare:Doar trei culori:Roșu ,Albastru și Verde

USB Comutator Tactil 7 Culoare:: 7 Schimbare de Culoare(Roșu, Verde, Albastru, Galben, Cyan, Violet, Alb) puteți reglabil-o singură culoare sau plin de culoare gradient

Acest unic și fermecător LED 3D vizuale lumina de noapte va fi un excelent și romantic cadou pentru prietenul tău și de tine

De necrezut, utilizați numai un 2D acrilice bucată pentru a crea un atractiv 3D stereoscopic model vizual și efecte de iluminare, pare viu și plin de personalitate, bun efect de iluminare și pline de creativitate

Potrivit pentru desktop lampă, lampă de noptieră, potrivit pentru camera copilului, coridor, etc.

Observație: ambele părți ale acril placă de ghidare a luminii au membrană de protecție, vă rugăm să rupe-le în jos înainte de utilizare

Tip de element: 3D LED Lumina de Noapte

Material de bază: ABS

Placă De Ghidare A Luminii Material: Acril

Procesul De Tratare: Gravura Laser

Putere de intrare: USB linie 1.5 W

Tensiune de intrare: DC5V

Sursă de lumină: LED

Lumina Model: 3D Stereoscopic Inel Dublu(Ca Imagini Arată)

Sursa de Alimentare: USB Alimentat

Modul De Comutare: Buton Comutator

Greutate: 350g

Pachetul Inclus:

1* ABS Lampă de Bază

1* Placa Acril

1* Cablu USB

1.Acceptam Alipay, West Union, TT, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Comenzile vor fi livrate in termen de 3 workingdays după confirmarea plății;Va fi întârziat un pic

în timpul Sezonului de Vacanță;

2. Vă rugăm să de-a face cu Taxe Vamale de unul singur. Ne-ar plăcea să declare valoarea și numele de ordine în Vamă Factura ca ne-ai spus Dacă este necesar;

3. Vă rugăm să așteptați cu răbdare după ce-am expediat pachetul,Serviciu de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator.Dacă de așteptat primi timp,nu se Deschide Un Litigiu,trebuie doar să ne contactați în primul rând.Multumesc.

4.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.

1. Revenind Pachetului:Ai 7 Zile pentru a ne contacta și 30 de Zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite arefund sau înlocuire. Nu există Excepții! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Asigurați-vă că toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne Furnizați de transport număr de urmărire, și un motiv specific pentru a reveni.

3. Rambursare:în Primul rând să Ia fotografii ale pachetului și interioară a mărfurilor,de asemenea, greutatea pachetului atâta Timp Cât găsit greșeală a pachetului.Atunci trimite-ne fotografiile,vom vorbi despre rambursare.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (cu Excepția contrived damagement sau (misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

2. Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați înainte de ai vrea să-l întoarcă. Vom oferi adresa completă.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!satisfacția dumneavoastră și feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție,vă rugăm să nu ezitați să ne Contactați,în loc de a da feedback negativ sau Dispută deschisă.vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, până când problema este rezolvată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 26cm x 20cm x 8cm (10.24in x 7.87in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
certificare CQC,CE,EMC,CCC
Generarea De Energie Touch
culoare Atingeți Comutatorul 3 culori, Atingeți Comutatorul 7 culori
Corpul Material ABS
Este Baterii Incluse No
Tip De Element Luminile De Noapte
Tip Atmosfera
Utilizare vacanta
Nume De Brand Pookin
Tensiune DC5V
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Sursa De Alimentare DC
Este Nevoie De Baterii No
Putere 0-5W
Tip Baterie Nici unul
Forma Desene animate

Produse similare