A Se Vedea-Prin Intermediul Ochiurilor De Plasă Micro Set De Bikini Plaja Costume De Înot, Costume De Baie Sex Feminin Extreme Femei Sexy G-String Praștie Teeny De Costume De Baie

48.16lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Produse Caracteristică:

- Material: de Înaltă calitate Nailon/Spadex.

- Dimensiune: Unul Mărime se potrivește cele mai multe.

- Micro bikini oferi acoperire minimă pentru organism. Potrivit pentru plaja/Inot/Piscina.

- Bikini la cravate la gat/Spate.

- G-string stil Bikini bottom: Pentru închis talie stil, dimensiunea taliei este 76cm ,după ce obține stretching, poate fi în jurul valorii de 94-96cm . Pentru cei iterms talie legat de sfoară, este reglabil.

16120

17103

17104

17105

17172

17112

17133

17114

17115

17154

17183

17167

17120

17182

17127

17128

17130

17136

17138

17101

17102

17126

17129

Utilizare ușoară detergent de vase lichid pe galon de apă rece și se înmoaie bine costumul pentru trei minute. Nu permit costum la macerat peste noapte, deoarece acest lucru poate provoca anumite culori să sângereze și a alerga. Framanta usor de a lucra cu spuma pe întreaga suprafață. Se clătește bine și se îndepărtează excesul de apă, fără stoarcerea. Picurare uscat în lumina directă a soarelui. Nu uscătoare, te rog.

- Transport gratuit prin Epacket pentru NOI, Rusia, Ucraina, Noua Zeelandă

- Transportul gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru cele mai multe alte țări.

- Unele tari care nu într-transport gratuit lista va fi taxat rata de transport maritim. Acesta va apărea rata de transport maritim automat la plasarea comenzii.

- Vom livra comanda în jurul valorii de 1-7 zile după ordinul de plată este primit în Gaj.

- Am expediat doar la adresa pe care a oferit în ordine. Înainte de a vă plăti pentru, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne contactați pentru anularea comenzii, și înlocuiți comanda din nou.

- Noi nu suntem responsabili pentru nici o întârziere pentru Vacanțe în China sau în țara dumneavoastră, pentru proceduri vamale, sau dezastre naturale.

- Personalizate/Taxe de Import: Daca se intampla orice taxe, impozite sau TVA(dacă există) s-a întâmplat importate în țară,acesta va fi suportat de către clienți. Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

- Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc.) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Când ai primit coletul, dacă orice problemă s-a întâmplat cu bunurile, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi nagative feedback-ul pe magazinul nostru. ACEST LUCRU ESTE FOARTE IMPORTANT . Ne-ar fi foarte cooperat pentru a rezolva problema pentru clientul nostru în termen de 24 de ore. Credem că problema poate fi rezolvat între comunicarea. ^_^

Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg?

A: vă Rugăm să urmați dimensiunea noastră de breaslă, în primul rând măsura corpul tau pentru dimensiune bust, talie și șold dimensiune.După aceea alege o dimensiune similară în dimensiunea noastră masă.

Q2:de Ce cineva a spus că este mai mare, cineva a spus că este mic de feedback-ul?

A:Avem clienti din toate colturile lumii. Diferite persoane au diferite forma corpului ,astfel încât comentariu personal poate subiective. Doar urmați dimensiunea noastră de breaslă, atunci ar fi nici o problemă de a alege o dimensiune adecvată.

T3:Când veți expedia coletul?

A: Ne va livra în termen de 1-7working zile după ce plata este primită în Escrow. Și, în mod normal, puteți urmări după 1-10 zile după ce am expediat-o.

Q4:Ce, uneori, parcela online statut opri?

China Post Airmail informații on-line nu este sincron cu tranport. Ei actualiza informațiile foarte mult lent și nu arată fiecare proces în detalii în timpul transmite pe internet.Doar pentru că serviciul lor nu este atât de perfect încă. Deci, dacă veți găsi că coletul informații nu update pentru mult timp pe internet. Vă rugăm să nu vă faceți griji, că este un lucru foarte normal. Coletul este pe drum spre tine. Tu nu trebuie să faci nimic, ci doar aștepta.

Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii?

O: International pament implicate mai multe părți. Deci plata nu va fi eliberat imediat atunci când a anula comanda. În mod normal, după ordinul anulat, este nevoie de aproximativ 1-2 săptămâni pentru Vilatudor.ro pentru a procesa rambursarea.

Q6:Pot alege diferite dimensiuni de sus și de jos?

A: îmi pare Rău, nu putem povide diferite dimensiuni de top și sutien, pentru că produsele noastre sunt vândute de seturi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,va fi foarte recunoscător dacă ați putea rating de 5stele pe magazinul nostru. Sprijinul dumneavoastră ne va încuraja să se mute pe. Ca producător de costume de baie, ne ia feedback-ul clientului este foarte important. Vom încerca să îmbunătățească mai mult atât în calitate și servicii pentru tine în viitor.

SEHRRYLO Costume de baie este un producător profesionale fro costum de baie,swimswear,costum de baie,bikini,costume de baie Bikini set,de-O Bucată de Costume,Costume din Două Piese,Două Piese Separă,Costume,Costum de Baie,Costume de Baie,Baie Haine,îmbrăcăminte de Plajă,îmbrăcăminte de Plajă,Bodysuit,Plavky,Costum de baie,Costume de baie,Costum de baie,costume de Baie,Costume de baie,Costume de baie,Costume de baie,Haine Cossies,amatorii de Scăldat,o singură bucată costume de baie dintr-o singură bucată,o bucată,monokini,trikini,triquini,Tankini,Două piese ,cu Barete,cu chilotei ,Brazilian,Negru ,Plaja,Plaja Poate,Halter,Alb,Bandaj ,Piscină,Solid,Micro,Mini,String,Plecare Plajă,Sexy,Sport,2017,2016,Retro,Vintage,nou,Nou,Bandeau,Bikini,Bikini Set,Bikini ,Bikiny,Biquines,Biquini,Biquinis,Femei,Femei ,Femei,Femei,Pentru Femei,TallWoman,Doamnă,Pentru fete,Fete,Fete Tinere ,High Cut ,Talie Mare ,Talie Inalta ,Talie Mare,Cu O Talie Mare,Crop Top,Trunchiate,Gât Înalt ,Push-Up, Push Up,Chiloti,Croșetat,Dantelă,Neopren

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 35cm x 15cm (9.84in x 13.78in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Cu Pad No
Costume De Baie/Costum/Costume De Înot Boarfe/Cossies/Amatorii De Scăldat
Gen Femei
ever after high/Pareo iau bikini/Bikiny bikini triunghi Lingeries
Nume De Brand SHERRYLO
Femei/Femeie/Femei/Pentru Femei/Fete Tineri Plavky/Costum De Baie
Numărul De Model SHERRYLO Costume de baie
moda de plajă, costume de baie/Plaja/Inot Purta Scăldat Haine/Îmbrăcăminte De Plajă
Tip De Element Set De Bikini
Costum de baie pentru femei Șir de înot purta
Suport Tip sârmă gratuit
costume de baie femei pe plaja Plajă în costume de baie sport
body pentru womem/femei seturi LENJERIE de BAIE Secret/excursii pe plajă
Model Tip Solid,Mozaic
Material Poliester,Nailon,Spandex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Retro/Vintage/Plaja De Moda/ Bikini Top/Topuri+Bikini Bottom
2017 Brazilian/String/Sutien, Sutiene Stil cu Solid/Imprimare/Floral
Talie Talie Joasa
Sex/Sexy/Brazilia/Halter/Strappy Plecare Plaja Mai/Piscina/Înot/Sport/Baie/De Interior
Dimensiune One Size

Produse similare