3pcs Ecran Protector de Acoperire de Pază Scutul de Film de Piele pentru GPS Garmin Montana 680 680T GPS Handheld

23.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini: Model Compatibil: pentru GPS Garmin Montana 680 680T GPS Handheld Materiale: 3-straturi PET film Grosime: Aproximativ 0,12 mm Dimensiune & Fit : Pre-tăiate, exact DOTATE cu modelul din titlu anunt numai. Cantitate: 3* Clear LCD Ecran Protector de Film 1* instalare tool Caracteristici: de Brand nou, un Ecran Protector cu pânză de curățare Nu este nevoie de apă, durează 5-10 minute pentru a instala Pre-tăiate pentru a se potrivi ecranul de formă, se Acoperă complet LCD ecran de sticlă Reduce efectul de Orbire, ajuta la minimizarea enervant orbire suprafață sub lumini strălucitoare nu interferează cu un ecran tactil. Excelent recunoașterea caracterului Ușor de instalat, Auto-aderente, nu Lasă reziduuri lipicioase după ce a eliminat! Pentru a elimina, doar coaja în jos și încet continua.

Instalare simplificată Instrucțiuni: Pasul 1 curatati Bine spațiul de lucru și dispozitiv. Pasul 2 îndepărtați stratul de protecție etichetate "Suport Adeziv 1" un pic. Pasul 3 Aliniați marginile expuse ale protector cu marginea dispozitivului. O perfectă aliniere inițială asigură cel mai bun de instalare rezultate. Pasul 4 Odata aliniate, pune încet protector jos. Pasul 5 Folie de burete din microfibră pânză și apoi apăsați pe bule de aer, puțin câte puțin. Pasul 6 Scoateți folia de protecție strat etichetate "Strat de Protecție 2". Pasul 7 Buff ecranul cu o cârpă din microfibră și ați terminat. Bucurați-vă de!

Ceasul este doar în scopuri demonstrative și NU sunt incluse pentru vânzare.

Pachet și installtion instrument

TRANSPORT

Am expediat în două întreprinderi zi.

Statele unite ale americii pachetele vor fi expediate prin ePacket First Class Mail, iar noi oferim gratuit și poate fi urmărită de transport maritim pentru cele mai NOI comenzi afară de unele mici elemente de valoare.

Alte internațională pachetele vor fi expediate prin China Post de Prima Clasa Poșta Internațională. Cele mai pachetului vor fi urmărite, dar unele vor fi urmărite atunci când pachetele sunt în China, dar nu de urmărire informații pot fi furnizate odată ce elementele plece din China.

Cele mai multe pachete vor fi livrate în 2 săptămâni, dar poate dura la fel de mult ca 6 săptămâni pentru internatinoal pachete pentru a fi livrate. Deoarece compania de asigurări ne cere să așteptăm 50 de zile înainte putem raporta un pachet de pierdere, avem nevoie de cumpărătorii noștri să aștepte același număr de zile.

Vă rugăm să vedeți mai multe detalii în secțiunea top pentru taxele de transport.

FEEDBACK-ul

Am putea aprecia o de 5 stele de rating și feedback-ul pozitiv promite același lucru în schimb! Ar trebui să simți că produsele nu merită un rating de 5 stele în una sau mai multe categorii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negative (1,2 sau 3 stele) feedback-ul. Vom face toate eforturile pentru a asigura 100% satisfiction.

EN-GROS DE POLITICĂ

Dacă sunteți în căutarea pentru o cumpărare în vrac,putem oferi ridicata pret pentru tine.Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Caracteristici Dovada Zero
Edge-to-Edge Acoperire No
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Model Compatibil pentru GPS Garmin
Pachet Da
Nume De Brand ickoy
Tip Față De Film
Utilizarea Telefon Mobil

Produse similare