2 BUC 30mm Weaver Aplicare de Montare Inele de Profil Scăzut Picatinny Feroviar Monta Inele Grele De 20mm Șine Accesorii de Vânătoare

41.38lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


startIsvModuleWrap6604

endIsvModuleWrap6604

Material: aliaj de aluminiu.. se Potriveste standard 20mm Weaver / Picatinny feroviar . Se potrivește 30mm domenii, lasere și lanterne. Diametru inel: 30 mm (1,18" aprox).

2 x domeniul de aplicare mount 1 x cheie

Toate articolele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare de la confirmarea plății Toate Elementele vor fi trimise la alipay confirmat adresa numai. Pentru Cumparatori rusă: vă rugăm să ne dea numele complet (de obicei 3 cuvinte).Dacă nici numele complet scris pe pachet, pachetele pot fi expediate la persoana gresita sau bereturned înapoi la noi. Toate elementele vor fi trimise prin e-mail de aer, dacă ordinele de peste 2 kg, putem oferi mod expres, cum ar fi EMS, DHL, FeDex și așa mai departe. Timpul de livrare estimat ca mai jos:

În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara cu o valoare mai mică. Dacă nu, vă rugăm să ne anunțați taxe Vamale: putem colabora cu tine pentru a șterge pachete de la vamă, dar nu pot suporta taxele. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați, Altele: vă Rugăm să ne contactați prin mesaj, în primul rând, în loc de a deschide disputa dacă nu primiți pachetul după timpul estimat. Ca timpul de livrare depinde de țară și modul logistice. Multumesc.

Acceptam Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.

Dacă elementul este defect sau incorect livrate, vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea problemelor sau returna in termen de 14 zile de la primirea pentru o inlocuire sau banii inapoi. Dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de articole, puteți face schimb de articol, dar cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxa de transport. Multumesc!!!

Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fii rapid pentru a lăsa un LOW-DSR (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții IMEDIAT după mesajul tău. Credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun cel Mai bun discount pentru amabilitate. Satisfactia dumneavoastra este scopul nostru. Toate mesajele vor fi răspuns în 24 de ore, cu excepția week-end și de sărbători. Bine ati venit la magazin cu noi în orice moment.

startIsvModuleWrap6587

endIsvModuleWrap6587

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
culoare Negru
lungimea totală Aprox 42mm
Ghid Tip domeniul de aplicare de montare
Nume De Brand Aimfiree
Material Aliaj de aluminiu
Numărul De Model 30mm aplicare de montare
Caracteristică Grele șoc dovada 6 șuruburi inel de design

Produse similare