Industriale pH-ului cu Electrod PH cu Senzor de CT-1001 0-50 Grade Intervalul de PH:0-14 pentru PTFE lichid Interfață Industria de Fabrică Experiment

278.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Industriale pH-ului cu Electrod PH cu Senzor de CT-1001 0-50 Grade Intervalul de PH:0-14 pentru PTFE lichid Interfață Industria de Fabrică Experiment

Caracteristică:

1 Denumire Produs: CT-1001 electrod de PH 2 Produse: CT-1001 electrod de PH cu ajutorul internaționale avansate solid dielectric și o zonă mare de PTFE lichid interfață, înfundarea, usor de intretinut Referință distanță de dispersie rute, extinderea foarte mult electrod de viață în medii dure PH-ului cu electrod de înaltă calitate, cu zgomot redus, televiziune prin cablu, permite model de ieșire mai mare de 40 de metri în lungime, fără interferențe de Înaltă precizie, răspuns rapid, o bună repetabilitate On-line de detectare a PH-ului sunt utilizate pe scară largă în medicină, industria chimică, protecția mediului, galvanizare și alte industrii 3. Electrod de PH Caracteristici: PPS / PC shell, superioară și inferioară 3/4NPT țeavă fir, ușor de instalare, întreținere Nu trebuie să completeze dielectric, puțină întreținere funcționarea Corectă și durată lungă de viață electrod de PH cu similar electrod interschimbabile în străinătate

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Nume De Brand Kedida
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
Tip Display Analog
Numărul De Model CT-1001

Produse similare